Wróć   TheSims.PL - Forum > Libby
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy Libby i Annetti
Wiadomości odwiedzających od 171 do 180 z 281
  1. Libby
    01.04.2015 18:24
    Libby
    Barbeque bodajże
    Ale czeka Cię fajny moment Będziesz wiedziała, co mam na myśli
  2. Annetti
    01.04.2015 18:22
    Annetti
    Ale kolegi mi szkoda, podpowiada mi na WoS-ie :< A wie co było na końcu, bo oglądał film. Czytam już, jestem przy tym jak jadą na barbokę (?), gdzie ten Ashley ma zaręczyć się z Melą
  3. Libby
    01.04.2015 15:04
    Libby
    Zabij, zadźgaj, spal na stosie kolegę! Akurat przy tej książce zawsze ryczę na końcu. Chyba jedyna, która mnie tak rozwala, jak tylko zbliżam się do końca xD
    Na pewno Liv wspominałam o "Przeminęło..."
    Pytanie skąd kolega wie, co było na końcu
    Już czytasz? Na czym jesteś :>?
  4. Annetti
    01.04.2015 12:55
    Annetti
    Aaa, tak jakoś wyszło. Stwierdziłam, że skoro i tak moja powtórka lektur jest taka, że wcale jej nie ma, to coś przeczytam. A że ostatnio zeszłyśmy chyba na ten temat, to stwierdziłam, że przeczytam Zawsze to coś, do czego można się odwołać w wątku miłosnym ;> A teraz jako, że mam jakiegoś doła egzystencjalnego, to tym bardziej mam ochotę przeczytać Filmu nie widziałam, ale mam bardzo życzliwego kolegę, który jak mu powiedziałam, że czytam, to powiedział co było na końcu filmu
  5. Libby
    31.03.2015 21:28
    Libby
    AWWW :3 Jak to się stało :>? Zazdroszczę ! Książkę czytałam 2 razy i na pewno jeszcze do niej wrócę Od trzeciej kl. gim. Rhett jest niekwestionowanym literackim ideałem mężczyzny Nikomu nie udało się go zdetronizować a to już o czymś świadczy
    Ciekawa jestem Twojej reakcji na pierwsze spotkanie/rozmowę Rhetta i Scarlett Między nimi zawsze iskrzyło
    Widziałaś kiedykolwiek film :>?
  6. Annetti
    31.03.2015 21:00
    Annetti
    Wyobraź sobie, że zaczynam przygodę z "Przeminęło z wiatrem"
  7. Libby
    30.03.2015 15:49
    Libby
    Hmmm, to niedobrze, bo nie wiem od czego zacząć Posprawdzam opisy książek, które podałaś
  8. Annetti
    30.03.2015 15:46
    Annetti
    Ja Sparksa uwielbiam za całokształt (chociaż ostatnio dowiedziałam się, że jest w separacji z żoną, przez co mocno utracił w moich oczach. W jednej książce pisał jak facet ratował swoje małżeństwo, więc wiesz ) i chyba nie potrafię pomóc ci w wyborze jednej książki
  9. Libby
    30.03.2015 15:41
    Libby
    Nic Ci więcej nie zdradzę, bo nie chcę Ci psuć przyjemności z filmu Obejrzyj jak najszybciej, bo jestem ciekawa Twoich wrażeń Bardzo czekałam na ten film, bo książka była świetna i chyba miałam zbyt wygórowane oczekiwania...
    O "Dla Ciebie wszystko" obiło mi się o uszy. Koleżanka niedawno czytała. Chcę jedną książkę na próbę, bo dziś chyba zamówię drugą turę książek Ahern, to może przy okazji bym sprawdziła Sparksa...
    Skończyły mi się książki Ahern Wczoraj skończyłam "Zakochać się" o tym samobójcy na moście. Fajna książka Aktualnie czytam "Zostań, jeśli kochasz", to potem obejrzę film
    I teraz nie wiem, co mam wybrać Sparksa xD
  10. Annetti
    30.03.2015 15:14
    Annetti
    Nie oglądałam jeszcze "Love, Rosie", ale po twoim komentarzu jestem pełna niepokoju. Chcesz mi w ten delikatny sposób przekazać, że nie będzie wirtualnego konfesjonału? Za film się kiedyś na pewno zabiorę, ale to czas bliżej nieokreślony
    Hm... Tylko JEDNĄ książkę Sparksa? Wiesz... U mnie to zależy od nastroju. Osobiście jestem BARDZO przywiązana do "Ostatniej piosenki", to była pierwsza jaką przeczytałam. Ale dzisiaj bardziej niż to przeczytałabym "Dla ciebie wszystko". A do ulubionych z pewnością zaliczam "Prawdziwy Cud" (bo mam słabość do głównego bohatera) i jego kontynuację czyli "Od pierwszego wejrzenia" (zakończenie mnie powaliło ). Akurat Sparksa ciężko mi wybrać xD

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:22.