Wróć   TheSims.PL - Forum > Lubie
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy Lubie i ultraviolence
Wiadomości odwiedzających od 171 do 180 z 219
  1. Lubie
    16.02.2012 12:49
    Lubie
    Laptop to naprawdę dobra rzecz, taj jak NetBook. xd
    Ta, Battlefield to taka typowa 'męska' gra; chociaż ja nie dziele gier na męskie i damskie, prócz ubieranek itp. . Tylko denerwóją mnie ludzie, którzy mówią, że simsy to typowa gra dla 'bab' i jeżeli w nią gram, to jestem 'babą'. :/
    Odstąpienie od simsów raz na jakiś czas to jest dobre rozwiązanie. :x
  2. ultraviolence
    16.02.2012 12:32
    ultraviolence
    No właśnie, laptopy dobra rzecz Będąc u dziadka, wrzuciłam na jego lapka dwójkę z Downloadsem i chodziły jak marzenie. O Battlefieldzie słyszałam, ale jakoś mnie nie ciągnie, aby w to zagrać... To typowa męska gra, nie? Jak mam trochę czasu, to grywam sobie jeszcze w serię ME, Wiedźmina, DA i SH. Taka odskocznia od simsów
  3. Lubie
    15.02.2012 20:04
    Lubie
    Mi akurat the sims 2 działa na laptopie, ale osobistych nie mam, tylko od koleżanki pożyczyłem. Musiałem je wykasować na rzecz battlefielda 2142. :3
    W BF na laptopie gra mi się dobrze, ale przez neta troszkę gorzej. xd
  4. ultraviolence
    15.02.2012 19:55
    ultraviolence
    Gdybym mogła, to bym budowała (a trójka pewnie skończyłaby na jakiejś aukcji na Allegro ). Po kupnie bardziej wydajnej karty graficznej, dwójka zacina mi się na pasku ładowania Z sentymentu zachowałam na dysku ponad 14,GB dodatków z neta. A nuż, może jeszcze kiedyś się przydadzą... No widzisz, w tym wypadku to moglibyśmy się zamienić
  5. Lubie
    15.02.2012 19:44
    Lubie
    To dlaczego nie budujesz w 2 ?? Ja w dwójce buduję takieee mega brzydalskie domki że to masakra. Tylko kuchnia mi wychodzi, ale taka typowa do gry...
  6. ultraviolence
    15.02.2012 19:29
    ultraviolence
    No to gratulacje, ja zwykle wymiękam po drugim miesiącu Nie, nie chodzi o to, że coś mi nie wychodzi, tylko... Po prostu mi się nie chce Ale dzięki za deklarację. Jak będę miała jakiś problem z budową, to na pewno się odezwę. W dwójce budowało mi się bajecznie... Ech, stare, dobre czasy.
  7. Lubie
    15.02.2012 19:13
    Lubie
    Oj ile ja już nie gram w simsy.
    Ostatni raz chyba z... hm, może 4 miesiąc. x3
    A co ci w domu nie wychodzi ? (chodzi o ten w simsach) Mogę pomóc dobrą (może) radą.
  8. ultraviolence
    15.02.2012 18:48
    ultraviolence
    Co racja, to racja. Przerwy też są potrzebne, bo inaczej gra może się szybko znudzić. Sama nie grałam już dosyć długo (buduję jeden dom już ponad miesiąc i nie mogę skończyć XD).
  9. Lubie
    15.02.2012 16:28
    Lubie
    Popłaca, ale wolę teraz sobie odpuścić i jak będę miał nowego kompa (jeżeli się wyprowadzę) to tam zainstaluję. Teraz to trochę nie ma sensu...
  10. ultraviolence
    15.02.2012 11:56
    ultraviolence
    Nie dziwię się, instalacja simsów to tragedia Z trójką może nie jest JESZCZE tak źle, ale dwójka ze wszystkimi dodatkami i akcesoriami... Ale, jak to mówią, wytrwałość popłaca

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:31.