Wróć   TheSims.PL - Forum > Annetti
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy Annetti i Kowai-Neko
Wiadomości odwiedzających od 171 do 180 z 312
  1. Kowai-Neko
    12.10.2015 19:32
    Kowai-Neko
    A u mnie tak sobie na wf uderzyła mnie piłka w tył głowy na chwile straciłam pamięc. Ale to zabawne nie ćwicząc na wf dorwała mnie piłka.
  2. Annetti
    09.10.2015 20:38
    Annetti
    Hello W sumie całkiem fajnie, dzisiaj rano zostałam ciocią Po raz kolejny, ale to i tak superowe uczucie Właśnie użeram się z bratanicą (l. 6), której zainstalowałyśmy z siostrą simsy i pożałowałyśmy tego :/ No, a poza tym właśnie chyba zaczynam rozróżniać termin archiwalia i materiały archiwalne O_o Ok, może tego jeszcze nie, ale jeszcze trochę i będę Taaa... Odkryłam, że poszłam na kierunek związany z WoS-em
    A co u Ciebie?
  3. Kowai-Neko
    09.10.2015 19:04
    Kowai-Neko
    Hej. Jak tam?
  4. Annetti
    06.09.2015 18:14
    Annetti
    Ach, więc nauka na całego Powodzenia życzę
  5. Kowai-Neko
    06.09.2015 17:48
    Kowai-Neko
    Hejka Jeszcze nawet nie tak źle choć jutro mam kartkówke z angola a w wtorek też kartkówke, ale z historii a ja mądra zamiast powtarzać do piszę notkę.
  6. Annetti
    05.09.2015 17:34
    Annetti
    Siemka Jak tam po pierwszym tygodniu nauki?
  7. Annetti
    31.08.2015 22:25
    Annetti
    Dobranoc. Miłego rozpoczęcia roku
  8. Kowai-Neko
    31.08.2015 22:21
    Kowai-Neko
    Jutro wrzucę pierwszą cześć po szkole. A teraz dobranoc.
  9. Annetti
    31.08.2015 22:11
    Annetti
    No Tak mi się w każdym bądź razie wydaje. Ale wiesz, ja wcale nie pozostaję mu dłużna w wielu różnych kwestiach :> Chociaż ostatnio mieliśmy zabawną sytuację. Ja pojechałam z koleżanką do galerii, no i nagle telefon dzwoni. Odbieram, mój starszy brat. I drze się na mnie dlaczego nikt w domu telefonu nie odbiera. A ja mu na to, że mnie nawet w domu nie ma. Nawet nie wiesz jak mnie wypytywał. Aż mi się głupio zrobiło i lać mi się z niego chciało, bo myślał, że nie z koleżanką, a z jakimś kolegą jestem :p Ciekawe jaką miał minę, jak moja bratowa powiedziała mu jak było naprawdę (widziała mnie i koleżankę jak wróciłyśmy).
    Ooo, widzę, że dłuższa historia. Koniecznie musisz ją przedstawić
  10. Kowai-Neko
    31.08.2015 21:42
    Kowai-Neko
    Od samego początku edukacji? No widzisz ja jestem ta młodsza, ale mam małe kuzynki więc jeszcze kilka lat i będę też mogła wkurzać XD No teraz gram bo Julia Roklin rodzi dziewczyne dla Wikiego. I zdradzę ci że Julia to była dziewczyna Leosia. A ojciec Marka jej meża miał konflikt z Leonem. Więc szykuj się na Romeo i Julia w wersji simowej XD

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:06.