Wróć   TheSims.PL - Forum > Libby
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy Libby i Annetti
Wiadomości odwiedzających od 181 do 190 z 281
  1. Libby
    30.03.2015 14:21
    Libby
    Widziałam, że czytasz Sparksa. Co byś od niego poleciła? Chodzi mi o jedną, najlepszą Twoim zdaniem, książkę
  2. Libby
    29.03.2015 22:44
    Libby
    Właśnie skończyłam oglądać "Love, Rosie" i ... Sama nie wiem. Pokręcili, wszystko totalnie pokręcili! Czekałam na ten film od stycznia a oni wszystko pozmieniali i powycinali. Zabrakło mi tylu fajnych momentów i postaci... Jestem niepocieszona! Nie no, sam film w sumie chyba ok, ale że najpierw przeczytałam książkę i to dość niedawno, to tyle mi w tym filmie zgrzytało... W filmie wszystko spłaszczyli i uprościli
    Jestem ciekawa Twoich wrażeń, ale jestem pewna, że co najmniej jedna rzecz Ci się nie spodoba i wiem nawet jaka
  3. Libby
    10.03.2015 21:21
    Libby
    O... No to czekam z niecierpliwością na posta na forum !
    Cieszę się, że FM się spodobała ! No i zawsze to jedna osoba więcej .
  4. Annetti
    10.03.2015 21:19
    Annetti
    Hah, ja to mam wyczucie xD Co wejdę na forum, to ktoś pisze
    FM bardzo fajne, jak będzie następna edycja, to na pewno się zgłoszę.
    Posty zapewne szybko się nie pojawią. No chyba, że w piątek znajdę trochę czasu, skoro mam wolne Ogólnie to marnie, bo nawet simsów nie mogę spokojnie odpalić. Dopiero co skończyłam notatki na historię, żeby się na jutro nauczyć (profesor dba o to, abym się nie nudziła =,= ) na sprawdzian. Poza tym jeszcze dzisiaj muszę ogarnąć wypracowanie z angielskiego i słówka na kartkówkę (następna osoba, która dba o to, abym nie miała za dużo wolnego czasu xD). Ale wiesz, sporą część posta na forum już mam Myślę, że doprowadzę w końcu do końca historię Jamesa
  5. Libby
    10.03.2015 21:14
    Libby
    Hej Jak tam wrażenia po FM? :> Jak pisanie postów do ojsg i na bloga?
  6. Annetti
    04.03.2015 19:53
    Annetti
    Dziękuję w imieniu Beatki Post o Kamilu był krótki, bo i jego historia nie jest aż taka niezwykła, więc nawet nie ma czego do końca komentować
  7. Libby
    04.03.2015 19:25
    Libby
    Fajny post i fajna historia . Ładna dziewczynka z Beatki. Niestety nic dłuższego dziś bym nie napisała, więc nie zostawiłam komentarza na blogu.
  8. Libby
    04.03.2015 16:50
    Libby
    Super Zaraz ogarnę Ewentualnie po egzekucji
  9. Annetti
    04.03.2015 16:38
    Annetti
    Już jest
  10. Libby
    01.03.2015 17:25
    Libby
    O! Chętnie ich zobaczę ! Zresztą o Kamilu też chętnie poczytam .

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 07:50.