Wróć   TheSims.PL - Forum > Vipera
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy Vipera i rudzielec
Wiadomości odwiedzających od 181 do 190 z 711
  1. rudzielec
    30.05.2011 17:38
    rudzielec
    Jeju no no to pytaj o co tylko zechcesz, ja nie mam żadnych tajemnic.
    Po prostu żyje z zasadą, że jak ktoś nie pyta, to ja nie mówię
    Wybacz, że tak wyszło, to nie było zamierzone kochana :<

I dziękuje, że przemyślałaś decyzję o dalszym pisaniu, uschłabym bez twoich FS na tym forum ; ***
  2. Vipera
    30.05.2011 16:22
    Vipera
    Ale nie wiedziałam I zdałam sobie sprawę z tego, ze prawie nic o tobie nie wiem

Przemyślę to jeszcze.
  3. rudzielec
    30.05.2011 16:00
    rudzielec
    No normalnie cie uduszę
    Nie bądź uparta cholera jasna, popatrz jak ludzie ci się pod tematem wpisują, no nie zostawiaj tego tak kurde no

Ja bedę czytać wszystko co napiszesz, przecież wiesz o tym.

Co do obrączki natomiast, to przecież nie ma się czym chwalić
    To tylko kawałek metalu na palcu, poza tym nic się nie zmieniło
  4. Vipera
    30.05.2011 15:36
    Vipera
    Czekam nuż wystarczająco długo, jak widać wszyscy mają gdzieś.
    Bez motywacji nic nie zrobię, a teraz jeszcze mam problemy z oczami i póki nie będę mieć okularów, to nie ma w ogóle mowy o robieniu zdjęć czy też dłuższym pisaniu.
    Napisałam w temacie ze jak nie będzie 10 komentów, to nic nie wstawię. Minęło już kupe dni i nic. Także ja pasuję, naprawdę. Dla mnie to forum umiera smiercią naturalną już.
    Jeśli będziesz chciała poczytać jeszcze coś co napiszę, to chętnie wyślę ci na maila
    I zapamiętam sobie to, że nie wiedziałam iż jestes zaobrączkowana
  5. rudzielec
    30.05.2011 12:43
    rudzielec
    I na pewno są jeszcze wydawnictwa gdzie możesz posłać Melodię, wiem, że to nie jest przyjemne, jeśli nie ma żadnego odzewu, ale trzeba próbować i nie oglądać się za siebie.
    Skoro nikt ci nie odpowiedział, to znaczy tylko, że siedzą tam pacany, które nie mają bladego pojęcia o tym, co teraz podoba się ludziom :xx
    Proszę cię, kochana nie poddawaj nam sie tu
  6. rudzielec
    30.05.2011 12:43
    rudzielec
    Rozumiem, że brak komentarzy nie jest czymś motywującym, ale nie powinnaś tak szybko się poddawać
    jest garstka osób, która zawsze będzie czytać twoje FS, w tym ja..
    Po prostu musisz być stanowcza, chcesz 10 komentarzy to poczekaj na nie, niech widzą, że nie żartujesz i że dopóki ich nie będzie to nie wstawisz odcinka.
    Ja trzymam się tej zasady i mimo, że mam już napisane prawie dwa odcinki do przodu i bonus to nie wstawiam, bo jakbym sie wyłamała, to mało kto by komentował.
    Mnie też boli, że są tacy co czytają, a nie zostawią po sobie śladu, bo sama spędzam kilka godzin dziennie na zapisaniu choćby połowy strony co czasami irytuje człowieka, kiedy nie umie przelać słów na papier :x
    Ale piszę cały czas i nie poddaję się, bo jakbym to zrobiła to potem dręczyłoby mnie sumienie, że ci co czytają i chętnie komentują, żeby tylko ujrzeć następny odcinek, również ucierpią za lenistwo innych :/
    Nie poddawaj się proszę cię JA, w imieniu wszystkich, którzy uwielbiają czytać Twoje FS
  7. Vipera
    30.05.2011 11:57
    Vipera
    Wybacz, ale coraz mniejsza liczba komentów z każdym nowym odcinkiem ani trochę mnie nie motywuje. Nie po to siedze godzinami przy kompie i piszę, żeby później widzieć "czytam, ale nie komentuje xD". Moje oczy nie dają już rady...
    Teraz przynajmniej zajmę się czymś, co może mi pomóc w życiu, a np zaczęłam pisać kolejną książkę do wydania, skoro nikt nie chce mojej Melodii.
  8. rudzielec
    29.05.2011 22:34
    rudzielec
    co to ma znaczyć, że chcesz zamknąć tematy z FS?
    nie ma tak łatwo, nie wolno się poddawać, komenty na pewno będą, a jak nie to ci temat zaspamuje i najwyżej dostane bana :xx

ja tu czekam na odcinki obydwu FS, a ty chcesz pozamykać
    nieładnie żmijciu!
  9. rudzielec
    17.05.2011 12:02
    rudzielec
    ok, pozaglądam tam na pewno
  10. Vipera
    17.05.2011 11:24
    Vipera
    No ale jakbys znalazła troche czasu to poecam www.nasze-marzenia.eu

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 11:56.