Wróć   TheSims.PL - Forum > Ceasaries
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy Ceasaries i Norellia
Wiadomości odwiedzających od 181 do 190 z 232
  1. Ceasaries
    29.01.2012 12:51
    Ceasaries
    To pisz i pokazuj to dla mnie, Rosari i Nesye. Będzie dobrze..
  2. Norellia
    29.01.2012 12:45
    Norellia
    Ja mam ciężko z takim czymś. To opowiadanie, które pisałam i zamieszczałam na forum pisałam razem z Rosari, pomagała mi w wymyślaniu. Ale wena na to opowiadanie się skończyła. Jakiś niecały miesiąc temu miałam w nocy wizję i zaczęłam o tym pisać. Ale za 2 dni wena mi się skończyła. Teraz jakoś nie biorę się za pisanie, uczę się nowego języka, jak na tą chwilę mi wystarcza
    A jak mam już coś pisać, to tak do szufladki. Nie będę tego pokazywać nikomu xD
  3. Ceasaries
    29.01.2012 12:42
    Ceasaries
    Wiesz co ci powiem, jeżeli się boisz pokazywać, sama przeczytaj i zobacz co o tym opowiadaniu sądzisz. Jeżeli stwierdzisz że nie jest za dobre, uznaj to za początek twojej zabawy z pisaniem i spróbuj wymyślić coś nowego. Ja osobiście pisałam kilka lat temu (może ok. rok) z moją przyjaciółką i całkiem nieźle nam wychodziło, jednak zaczęła się szkoła i przestałyśmy pisać. (Pisałyśmy na wakacjach) I postanowiłyśmy pisać osobno. Ty masz rosari przy sobie, powiedz że potrzebujesz małej podpowiedzi. Ułóż mniej więcej jakąś fabułę, a niech ona powie co może być lepsze.. Ja mam cały blok, zapisany. Wszystko o postaciach, fabułę, która cały czas się zmienia itp, itd. A między innymi mam też, wydrukowane cytaty ulubionych autorek, abym wiedział jak pisać, kiedy się zagubię... To się rozpisałam..
  4. Norellia
    29.01.2012 12:34
    Norellia
    Dawałam, ale przestałam, no bo wiesz... nie chciałam tego pokazywać ludziom, bym się jeszcze upokorzyła i wogóle to dziwne było.. Niby powstało ogólnie 11 rozdziałów, ciągle jest na moim blogu, ale nie ujawniam tego, bo się boje ^^
    Noo.. dysortografia jest problemem, chociaż ja nie mam takiego problemu bo jestem wzrokowcem..
  5. Ceasaries
    29.01.2012 12:21
    Ceasaries
    Hehe.. nie czemu.? Czekaj ty dawałaś jakieś opowiadania na tym forum?? Szczerze mówiąc to jak pisze, mi się nie podoba. Cały czas próbuję pisać jak Richelle Mead lub Becca Fitzpatric i nie wiem czy mi się udaje. Innym dla mnie problemem jest dysortografia..
  6. Norellia
    29.01.2012 12:11
    Norellia
    Dziecinnie to piszę ja, Ty piszesz ładnie
  7. Ceasaries
    29.01.2012 11:57
    Ceasaries
    No to chyba powinnam się cieszyć że piszę jak dojrzała osoba. Do tego dążę.. szczególnie w moich opowiadaniach, a wiesz co byłam pewna że piszę strasznie dziecinnie..
  8. Norellia
    29.01.2012 11:54
    Norellia
    Będzie ciekawie... xD
    No to po pierwsze i chyba najważniejsze - piszesz tak no.. jak by to powiedzieć.. no nie wiem jak to powiedzieć. O! Jak dojrzała osoba! Czy jakoś tak.. :<
  9. Ceasaries
    29.01.2012 11:41
    Ceasaries
    Hehe.. niespodzianka.! Dobra, a teraz z ciekawości, na jakiej podstawie to wywnioskowałaś.? Może być ciekawie..
  10. Norellia
    29.01.2012 11:39
    Norellia
    A mi się wydawało, że jesteś starsza ode mnie

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 22:10.