Wróć   TheSims.PL - Forum > Lubie
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy Lubie i ultraviolence
Wiadomości odwiedzających od 181 do 190 z 219
  1. Lubie
    14.02.2012 18:59
    Lubie
    Wiem gdzie to jest. ;p
    Będę musiał spróbować tego syropu. Tylko gdzie ja go u mnie dostane. xd
    No, ja jeszcze młody jestem na forum. 26.04 minie rok, jak tu jestem. :3
    Narazie nie mam jak ćwiczyć, bo wójek pozbawił mnie simsów na jego kompie, a na moim nie działają i nie chce mi się wszystkiego od nowa instalować.
  2. ultraviolence
    14.02.2012 17:28
    ultraviolence
    W Żarach (45 km od ZG), kiedyś co roku odbywał się tam Woodstock. Blisko miałam, nie to, co teraz :> Ale wiesz, jaki ten syrop dobry? Konsystencja lejącego miodu, a smakuje niemalże jak dżem. Polecam, wsunęłam już prawie pół słoika Gardło ma się lepiej, ale kataru dostałam No tak, Ty tutaj dopiero od '11... Na pewno jeszcze nie raz będziesz miał okazję wykazać się w tej kwestii. Trzeba tylko duuużo ćwiczyć, bo przecież "praktyka czyni mistrza"
  3. Lubie
    14.02.2012 14:10
    Lubie
    To ty koło jakiego miasta mieszkasz ?
    Ja w Wędrzynie (to nie miasto, ale jest bardziej znane niż miasto, koło którego mieszkam, czyli Sulęcin. xd). Znajduje się ok 40km od Gorzowa Wlkp i 30km od Międzyrzecza.
    Nie wiem w jaki sposób jej się odpłacić, bo jeżeli chodzi o programy graficzne, nie idzie mi w nich dobrze. xd
    Syrop z sosnowych szyszek ??
    Nie słyszałem. xd
    Ja miałem cichą (baaardzo małą) nadzieje, że się znajdę w nominacjach o architekturze, ale uświadomiłem sobie, że do najlepszych nie należę. xd
    I to są ogółem moje pierwsze FA, więc ja tak dokładnie nic o nich nie wiem. Dopiero jak te tematy ruszyły, to co nie co się dowiedziałem. :3
  4. ultraviolence
    14.02.2012 12:38
    ultraviolence
    Zawsze 2-3 województwa miały ferie w jednym i tym samym czasie. Intuicja znów mnie nie zawiodła Tak myślałam, że jesteś z lubuskiego (ja też, tak na marginesie). Jak byłam mała, to mama faszerowała mnie tym świństwem. Szybko stawiał na nogi, nie powiem, ale to nie na moje kubki smakowe Mój luby podrzucił mi jakiś syrop z sosnowych szyszek - mam tylko nadzieję, że nie chce mnie otruć Powinieneś dziewczynie coś sprezentować w zamian, bo wykonała kawał dobrej roboty Dzięki. Nie spodziewałam się nawet, że gdziekolwiek się dostanę Ogólnie rzecz biorąc, FA to dla mnie czarna magia... Wiesz, że w tym roku w ogóle pierwszy raz na kogoś głosowałam (tj. podawałam kandydatury)? I pomyśleć, że siedzę tutaj prawie 5 lat...
  5. Lubie
    13.02.2012 23:54
    Lubie
    W Wielkopolsce też zaczeły się ferwie, ale ja z Lubuskiego. ;3
    A 'kuracja domowa' jest najlepsza. Soczek z cebuli, czy co to tam, jest najlepszy na gardełko. A jeżeli jeszcze się czosnku napchasz, zdrowa będziej jak nie wiem, ale po tym radzę ząbki umyć. :p
    A nominacja nie mi się należy, tylko Cloudy, bo to ona mi tak piękną sygnatrukę zrobiła. :3
    Jestem jej naprawdę wdzięczny (jej, albo Meryam, bo dokładnie nie pamiętam... Nie, to jednak była Cloudy)
    Twój avatar widzę że też nominowany. :3
    Masz mój głos. :p
  6. ultraviolence
    13.02.2012 21:48
    ultraviolence
    To może z lubuskiego jesteś? Bo u mnie też teraz zaczęły się ferie Nie martw się, jeśli Cię to pocieszy, to miałam podobnie - jak chodziłam do szkoły, to ciężko było mi nawet przeziębienie złapać, a teraz... Tylko zimniej się zrobiło i już całe gardło zawalone Dziękuję :> Na razie kuruję się "po domowemu" herbatkami i innymi specyfikami, ale jak nie pomoże to trzeba będzie wybrać się do lekarza. Ha, widzisz, jakiego miałam nosa! Gratulacje, bo nominacja w pełni zasłużona
  7. Lubie
    13.02.2012 20:57
    Lubie
    A u mnie spoko. Ferie mam. xd
    Od piątku. :3
    Troszkę małe zamieszanie z przeprowadzką. :/
    Ja to od 2 lat nie byłem chory nawet na grypę, jedynie gluty mi ciągle lecą z nosa i od czasu do czasu kaszlne. Szkoda, że nie mogę choć raz zachorować jak mam iść do szkoły.
    Życzę powrotu do zdrowia.
    A i muszę na ciebie nakrzyczeć. (!)
    Krzyk, krzyk i krzyk.
    Nie mogę sygnatury zmienić, bo jest nominowana. :3
    (Ale i tak ci za to dziękuję. )
  8. ultraviolence
    13.02.2012 13:47
    ultraviolence
    Jakoś leci. W tygodniu mam ważne spotkanie, ale jak zawsze muszę coś załapać. Grypsko mnie dopadło A u Ciebie?
  9. Lubie
    13.02.2012 13:42
    Lubie
    Od zawsze i (w na razie) nie mam zamiaru zmieniać. ;p
    Co tam u ciebie słychać, Helenko. :3
  10. ultraviolence
    13.02.2012 13:32
    ultraviolence
    Zmieniłam?
    W porządku, nazywaj mnie jak chcesz, nie mam nic przeciwko Oryginalna? Żartujesz sobie, prawda? (nie, nie odpowiadaj, to jest pytanie retoryczne ). Zresztą, tu wcale nie chodzi o oryginalność, a chęć jakiejś zmiany. "Heleną" byłam prawie 5 lat i uważam, że to spory kawał czasu. Czasem po prostu trzeba zmienić to i owo A Ty od zawsze identyfikujesz się z nickiem "Lubie"?

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 10:33.