Wróć   TheSims.PL - Forum > Człowiek w zielonych rajtuzach
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy Człowiek w zielonych rajtuzach i Björk
Wiadomości odwiedzających od 11 do 20 z 25
  1. Björk
    04.12.2008 21:23
    Björk
    Aaaa Jesteś wspaniałą partnerką do dyskusji
    Idę poszperać Twoje wypowiedzi w tematach, które mnie interesują (np. feministki)
    Pisałaś?
    No naprawdę jestem pod dużym wrażeniem, mam poczucie, że starasz się w dyskusjach przekonywać do swoich racji, ale nikogo nie nazwiesz idiotą, za to, że ma inne zdanie...
    Mam nadzieję, że się nie mylę?
    Cieszę się, że Cię zaczepiłam Warto było
  2. Człowiek w zielonych rajtuzach
    No nie, ja nie uważam siebie za głupią osobę. tylko czasami niemiło się robi, jak ktoś mi próbuje udowodnić brak inteligencji.
  3. Björk
    04.12.2008 21:17
    Björk
    No fakt - w języku pisanym - ciężko
    Naprawdę nie masz się czym przejmować, jeżeli zrobisz coś głupiego - każdy robi (ja też), co nie znaczy, że jesteśmy głupie
  4. Człowiek w zielonych rajtuzach
    Dobrze, w takim razie już rozumiem. Wiesz, czasami ironię w języku pisanym nie jest łatwo odczytać : )
    W każdym razie, mam nadzieję, ze nie dam powodów, zeby o mnie myśleć jak o kims głupim : )
  5. Björk
    04.12.2008 21:11
    Björk
    Nie no - nie dojdziemy do porozumienia
    Chodziło o to,że jakieś kilka postów Twoich widziałam już wcześniej, ale były takie normalne i nic sobie na Twój temat nie wyobrażałam
    A później spojrzałam do "ciach" i stwierdziłam, że mądra z Ciebie dziewczyna.
    A dzisiaj przeczytałam wypowiedź w "fotkach" i tylko się to potwierdziło
    A poprzednia wymiana zdań była z mojej strony ironiczna, ale ja mam taki typ poczucia humoru stąd te znaki
    Jasne
  6. Człowiek w zielonych rajtuzach
    Cenię sobie szczerość, naprawdę. I ciesze się, ze ktoś zmienił zdanie o mnie.
    Ale się zastanawiam, w jaki sposób o mnie tak myślałaś, jak dopiero teraz moje posty przeczytałaś? Tak z drugiej ręki znałaś czy z opinii innych o mnie?
  7. Björk
    04.12.2008 21:03
    Björk
    "Wiesz, niektórzy uważają mnie za głupią dewotkę, mało inteligentną i tak dalej... taka neiżyciowa jestem."
    no właśnie tak o Tobie myślałam
    taka moja przewrotność Na serio, to po prostu nie widziałam Twoich wypowiedzi, dopiero teraz zwróciłam uwagę, jakie są wyważone i mądre
  8. Człowiek w zielonych rajtuzach
    Ciekawą? No, czego ja sie tu o sobie dowiaduję. Serio, nie uważam siebie za aż tak poryającą i oryginalną osobę.

A myslałaś jak? Bo ze składni wynika, że myślałaś, ze jestem głupia
  9. Björk
    04.12.2008 20:51
    Björk
    no właśnie tak o Tobie myślałam
    Cholera, nie wiedziałam, że po roku bycia na forum można jeszcze poznać taką ciekawą laskę... szkoda, że do tej pory siedziałyśmy w innych tematach
  10. Człowiek w zielonych rajtuzach
    W takim razie dziękuję. I jeżeli uważasz, ze to co mowisz jest prawdą, to nie jest to cukier a miły komplement.
    Wiesz, niektórzy uważają mnie za głupią dewotkę, mało inteligentną i tak dalej... taka neiżyciowa jestem.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 13:24.