Wróć   TheSims.PL - Forum > Miyoki
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy Miyoki i Wielebny
Wiadomości odwiedzających od 11 do 20 z 83
  1. Miyoki
    11.12.2012 23:58
    Miyoki
    Wiesz, istnieją jeszcze biblioteki
    Nie musisz od razu kupować książek.
    Nie dziwię się, że nie pamiętasz, bo mój kierunek nawet jak powiem z 10 razy, to i tak nikt całej nazwy nie potrafi zapamiętać. Nikt oprócz tych, co ten kierunek studiują.
    Krajoznawstwo i Turystyka Historyczna.
    Chciałabym psychologię jako drugi, ale ze mnie slowpoke... A teraz chyba płacić będzie trzeba, a psychologia (kij, że po niej też i tak mnie McDonald's czeka) przynajmniej jest dla mnie ciekawa ^^

A Ciebie jaki kierunek by interesował?
    Bo z tego co pamiętam w tym roku chciałeś popracować, a w przyszłym już pójść na studia?
  2. Wielebny
    11.12.2012 23:24
    Wielebny
    Trochę zawiłe. Ale znaczy to mniej, więcej tyle mało kto czyni jak się powinno ;d
    A zamierzam jeszcze w przyszłości poszerzyć swoja wiedzę z zakresu filozofii itp. Ale pierw trzeba mieć hajs na książki, bo nie wyobrażam sobie czytać jakieś e-booków.
    A co konkretnie studiujesz? Zapewne już mi mówiłaś, ale oczywiście nie pamiętam
  3. Miyoki
    11.12.2012 23:14
    Miyoki
    Wiedziałam
    Ja miałam przeczytać Księcia na zajęcia z cywilizacji nowożytnych.
    A napisałeś o Machiavellim, a wiem, że lubisz AC, więc tak skojarzyłam
    Więc to byś mógł polubić na moich studiach ^^
    Chociaż jak czytałam to zdanie:
    "Wszak sposób, w jaki się żyje, jest tak różny od tego, w jaki się żyć powinno, że kto, chcąc czynić tak, jak się powinno, nie czyni tak, jak inni ludzie czynią." to się zastanawiałam co autor miał na myśli.
    Mógłbyś przyjść na moje ćwiczenia
  4. Wielebny
    11.12.2012 23:07
    Wielebny
    Niestety tak. ;d Szkoda, że nie miałem okazji zainteresować się Niccolo w jakiś bardziej finezyjny sposób, aniżeli poprzez grę komputerową, ale na dobrem i to wyszło
    Skończyłem już Książę i kończę czytać o Sztuce wojny. Potem zamierzam się wziąć za książki poruszające temat psychologii itp.
  5. Miyoki
    11.12.2012 22:54
    Miyoki
    Czy będę w bardzo wielkim błędzie, jeśli będę przypuszczać, że na przeczytanie Machiavelliego miała jakiś wpływ gra Assasin's Creed?
  6. Miyoki
    19.08.2012 22:55
    Miyoki
    Wybacz, że takie spóźnione
    Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!
    Spełnienia marzeń, niezapomnianych chwil
  7. Wielebny
    11.08.2011 11:18
    Wielebny
    Dziękuje za życzenia
  8. Miyoki
    08.08.2011 23:32
    Miyoki
    Tak więc skoro już nadszedł ten wielki dzień, to życzę Ci wszystkiego najlepszego z okazji urodzin
    By Twoje marzenia się spełniły i byś nigdy się nie nudził
    Sto lat
  9. Miyoki
    21.05.2011 18:06
    Miyoki
    Na pewno byś nie stracił, bo zawsze znajdzie się coś do robienia na forum jako mod, jeśli jest nadal spora liczba użytkowników
    Więc spokojnie :>
  10. Wielebny
    21.05.2011 17:57
    Wielebny
    No dla odmiany ktoś na mnie nie naskakuje, kiedy próbuje wprowadzić porządek Dzięki
    Też mnie to irytowało i nadal irytuje
    No ale w sumie ktoś spamować musi, inaczej nie miałbym co robić i straciłbym posadę xD

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 15:54.