Wróć   TheSims.PL - Forum > Sandy
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy Sandy i Libby
Wiadomości odwiedzających od 11 do 20 z 570
  1. Sandy
    07.08.2011 13:13
    Sandy
    Tak mówisz? Hm... zachęcaj mnie dalej, a jeszcze naprawdę postąpię wbrew sobie i zainstaluję tego przeklętego pochłaniacza miejsca, tylko po to by zdjęcia robić xD
    Wiem, BP jest po prostu zbyt genialna! Ale wiesz, oprócz Gerry'ego którego można by sobie przywłaszczyć też byłoby ciekawie mieć takie doradcę!
  2. Libby
    07.08.2011 13:05
    Libby
    Czuję presję ! Pewnie przeczytam. Chociaż zdjęć by było szkoda , bo piękne robisz. No i ostatnia Robin była cudna .
    W uwielbianiu BP i Gerry'ego nic mi nie przeszkodzi . Choć tak czasem jak sobie myślę, że pod ręką był prawie prywatny Gerry .
  3. Sandy
    07.08.2011 12:50
    Sandy
    Wiem, wiem. Ale chodzi właśnie o to, że nie chce mi się zapychać dysku. Bo TS3 jeszcze od czasu do czasu sobie włączę, co też się często nie zdarza, ale jednak...
    Ale pomyślę nad tym, najwyżej będę kontynuować w Twórczości pisanej, a wierni fani *wzrok Sandy pada na Libby* przeczytają i tak, mimo braku zdjęć
    Ach, no chyba że tak! Ale tą aktorkę (Katherine Heigl?) też bardzo lubię ^^
  4. Libby
    07.08.2011 12:45
    Libby
    Pomyśl o EF. Może akurat znajdzie się czas . Lepiej by było, gdyby było w TS2 .
    Gdzie wybywasz do 5 września :>?
    Mnie do tego filmu i Gerry'ego nic nie zrazi ! Tylko po prostu czasem potem za dużo myślę . Gerry w większości filmów mi tego kolesia przypomina, ale w Brzydkiej Prawdzie to jakaś masakra . Ale tak gościa (Gerry'ego) lubię, że mam to gdzieś .
  5. Sandy
    07.08.2011 12:12
    Sandy
    A proszę
    Nie, podejrzewam, że nie. Do TS2 już nie wrócę, bo w ogóle nie gram, a mnóstwo miejsca na dysku zajmuje i w sumie używałam tylko do robienia FS. A do TS3 nie chce mi się ściągać dodatków, bo strasznie mi wtedy grę zamula. Co do EF... no nie wiem, pomyślę nad tym, ale... trzy ostatnie tygodnie wakacji (czyli do 5 września) mnie nie ma, a później zaczyna się znowu szkoła, podobno najcięższa klasa i... no sama nie wiem czy znajdę wtedy czas.
    Oj tak, ten film to genialność nad genialnościami Mi tam Gerard NA SZCZĘŚCIE nikogo nie przypomina, bo jakbym miała się do tego filmu zrazić to bym chyba nie przeżyła!
    Chucka? Huh, huh! Nie mam gdzie oglądać (a szkoda...) Jak coś to lecę od czasu do czasu Grey's Anatomy, albo ewentualnie to co w TV puszczają, ale to też bardzo nieregularnie...
  6. Libby
    07.08.2011 11:36
    Libby
    A dziękuję .
    Hm, może być ciekawie. Może kiedyś przerobisz to na FS .
    Na pewno by się ktoś zainteresował EF. Ludzie to lubili a są też nowi użytkownicy . Co Ci szkodzi spróbować ?
    Czemu tak bardzo chcesz skrócić?
    Brzydką Prawdę ubóstwiam ! Dziś planuję obejrzeć trzeci raz, bo wybrane sceny widziałam już setki razy . Uwielbiam choćby "TAK! Mam listę żądań, którą przedstawię po programie!" lub "A poświntuszysz?" . Jedyny minus to taki, że jak patrzę na Gerry'ego w tym filmie, to widzę mojego kumpla... a właściwie to prawie mojego "byłego niedoszłego" . To na mnie źle wpływa .
    Jak tam oglądanie Chucka ?
  7. Sandy
    07.08.2011 11:30
    Sandy
    A w ogóle to zaczęłam pisać nową historię na urodziny dla mamy... taki western trochę ^^
  8. Sandy
    07.08.2011 11:25
    Sandy
    No jasne! Uwielbiam ten film, jeden z moich ulubionych! Jest taki... prawdziwy, hehe.
    No nie wiem, Ty może tak, ale większość osób pewnie nie byłaby zainteresowana... Zresztą fabuły bym aż tak nie zmieniała, tylko wywaliła kilka wątków i skróciła pierwsze... powiedzmy 7 odcinków do trzech/czterech.
    No, teraz to się orientuję W razie jakbym miała zapomnieć już teraz życzę ci dobrej zabawy!
  9. Libby
    07.08.2011 11:13
    Libby
    Znasz ten taniec ? Widziałaś cały film ?
    Ja bym przeczytała i tak a historia jest nieskończona i czekamy na ciąg dalszy. Poza tym sama mówiłaś, że chciałaś trochę tam pozmieniać a wszystko ma wpływ na fabułę, więc to nie byłoby dokładnie to samo. Choć nie jestem zwolenniczką zmieniania historii .
    Jadę do kuzyna w okolice Ostrołęki. Nie wiem, czy się orientujesz, gdzie to jest. Tak ok. 120 km za Warszawą w kierunku na Białystok .
  10. Sandy
    07.08.2011 11:07
    Sandy
    A dokąd jeśli mogę spytać?
    Ach, ten! Faktycznie fajnie byłoby coś takiego umieć. Mój kumpel... wszystkiego po trochu! Chociaż specjalizuje się chyba w jakichś układach tanecznych dla mażonetek, które sam układa i tańcu ludowym z tego co się orientuję.
    A EF nie będzie Znaczy... Mogłabym wykorzystać stare zdjęcia, ale to nie zmienia fakty, że nie będzie nowych, no i komu by się chciało czytać to wszystko drugi raz tylko inaczej napisane?

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:23.