Wróć   TheSims.PL - Forum > ultraviolence
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy ultraviolence i dżin.
Wiadomości odwiedzających od 11 do 19 z 19
  1. ultraviolence
    04.03.2012 18:47
    ultraviolence
    Przy Twoich zdolnościach? Namalowałbyś, uwierz. Czy fakt, że to mój pierwszy obraz, przekona Cię bardziej? Wcześniej nie miałam styczności z płótnem i farbami - tylko ołówek, kredki wszelkiego rodzaju i węgiel. Postanowiłam poeksperymentować z czymś nowym i mi się spodobało. Malowanie farbami strasznie wycisza i uspokaja.

A rozmiar nieduży, bo zaledwie 50x60cm. Na początek nie brałam niczego większego, bo nie wiedziałam czy dam sobie radę. Mam w domu jeszcze jedno zapasowe płótno i wciąż zastanawiam się, czym by je zapełnić
  2. dżin.
    04.03.2012 16:00
    dżin.
    Mam nadzieję, że kiedyś mi się uda. Bardzo chciałbym...
    Ow, Helena. Jeny, wszyscy zmieniają ostatnio nicki
    Dziękuję. Też rysujesz/malujesz? WOW. Ten pies jest całkiem całkiem. Nie wiem, czy bym namalował takiego. Jaki ma rozmiar to płótno?
  3. ultraviolence
    04.03.2012 13:09
    ultraviolence
    Znalazłam kabel USB

http://i.imgur.com/GMSme.jpg
  4. ultraviolence
    04.03.2012 12:43
    ultraviolence
    Staraj się, staraj, a nuż może w następnym roku się załapiesz? Podoba mi się Twoja kreska Sama trochę maluję - głównie szkice, postaci komiksowe i portrety. Jakiś czas temu bawiłam się trochę akrylami i sportretowałam swego psa. Wisi teraz u mnie na ścianie na honorowym miejscu Jak kiedyś uda mi się zrzucić zdjęcia na kompa, to Ci zaprezentuję. Tak, byłam forumową "Heleną". Anie_1981 to całkiem inna osóbka.
  5. dżin.
    04.03.2012 12:19
    dżin.
    Yey, dziękuję. Z tego, co pamiętam, to jeszcze na FA 2009 nie było takich rang jak kiedyś, więc ta zmiana z pewnością - na plus.
    Od kilku lat bardziej staram się o Picasso, ale jednak zawsze ktoś mnie wyprzedza. Jak czytałem nominacje, szpiegowałem głosy użytkowników i kiedy zobaczyłem, że prowadzę, byłem w lekkim szoku, bo co jak co, ale tego się nie spodziewałem. Wreszcie coś mi wpadło w zamian za "Karnawałowego Projektanta". Ej, jaki miałaś poprzedni nick? Helena? Anie1981(?)?
  6. ultraviolence
    04.03.2012 12:05
    ultraviolence
    W porządku, rozumiem
    Fajnie, że na forum powstał konkurs, który docenia ciężką pracę świetnych twórców fotostory, grafików czy właśnie fotografów. Niby drobne wyróżnienie, ale jednak cieszy. Człowiek ma poczucie, że jego starania nie idą na marne. Gratuluję, zasłużyłeś
  7. dżin.
    03.03.2012 23:12
    dżin.
    Rozumiem, rozumiem. Tak tylko się śmieję.
    Jeny, ale się cieszę z rangi, brakowało mi jakiejś od czasu "Karnawałowego Projektanta".
  8. ultraviolence
    03.03.2012 12:47
    ultraviolence
    Nie uwzięłam się, tylko po prostu traktuję wszystkich użytkowników na równi. Skoro zwracam uwagę innym, Tobie też muszę
  9. dżin.
    03.03.2012 12:39
    dżin.
    omg, ale żeś się uwzięła na te rozmiary

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 19:50.