a tak w ogóle to mam pytanie - czy wiesz, czy da się tak ustawić Findera aby po każdej operacji w folderze sortował pliki według nazw i przyciągał do siatki? xd
Ja sobie "skombinowałam" właśnie te simsy complete i działają na snow leopardzie bez zarzutu, ale fakt faktem, że rozdzielczości nijak zmienić się nie da O_o
P.S. Ok, dla Ciebie mogę być Carolyn, tak po Macinotshowej znajomości
O rany to nie mam pojęcia jak zmienić tą rozdzielczość... Możliwe, że na classicu też mi się pojawiało okienko przed wejściem do gry, ale nie wiem... Spróbuj może jakoś ręcznie, klikając prawym przyciskiem myszy na ikonkę w aplikacjach i tam poszukać w "pokaż zawartość pakietu" (lub "show custom content", jeśli masz po angielsku).
A masz może jakiś sprawdzony sposób na odpalanie gier z classica na najnowszych systemach? Tak strasznie mam ochotę pograć w Tomb Raidera czwórkę i nijak nie mogę zainstalować :<
W opcjach niestety nie ma. W Windows ma się po prostu dwie aplikacje: The Sims 800 x 600 i The Sims 1024 x 768. Aspyrowe Complete Collection normalnie uruchamia się mi na Snow Leopardzie (Liona jeszcze nie mam).
o kurczę, nie pamiętam xd Ale chyba już będąc w grze, w ustawieniach, czy opcjach. A jaki masz komputer, że grasz w jedynkę? Bo mi na wszystkich wyświetla, że muszę mieć system operacyjny classic