Wróć   TheSims.PL - Forum > Gio
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy Gio i rudzielec
Wiadomości odwiedzających od 11 do 20 z 36
  1. Gio
    22.10.2011 16:35
    Gio
    W takim razie ktoś użył sobie Twoich zdjęć... :

http://www.thesims3.com/search/simSe...d.description=

Na pocieszenie dodam, że cieszą się dużą popularnością
  2. rudzielec
    22.10.2011 13:54
    rudzielec
    trójkowe wersje Marco?
    nie mam trójki Gio...
  3. Gio
    12.10.2011 14:02
    Gio
    Czy mi się wydaje, czy dodajesz trójkowe wersje Marco na stronie głównej the sims 3 ?
  4. rudzielec
    30.06.2011 18:11
    rudzielec
    czy ja wiem, czy jest się czym inspirować?
    w końcu to romansidło, a Georgia raczej nic z romansami wspólnego nie ma
    no ale zachęcam do czytania, może coś jednak zainspiruje cię do pisania o pani Detektyw
  5. Gio
    30.06.2011 17:37
    Gio
    To dobrze, że się ze mną zgadzasz Jeszcze nie wiem do końca, czy ten pomysł z reaktywacją Georgii wypali, ale przynajmniej mam taką nadzieję. Tymczasem chyba będę czytał Belle Rose, jako inspirację
  6. rudzielec
    30.06.2011 17:18
    rudzielec
    wiesz co? masz rację
    napisz lepiej nowe FS, jak tak sobie pomyślę, że sama miałabym po takim długim czasie, pisać dalej BR to chyba sama nie doszłabym końca
  7. Gio
    30.06.2011 16:39
    Gio
    no właśnie, sporo namieszałem (podobnie chyba jak Ty), zanim bym się we wszystkim pokapował i zaczął to od nowa prostować... ahhh, już wole napisać nowe FS od podstaw
  8. rudzielec
    30.06.2011 13:53
    rudzielec
    ja nie straszę Gio
    po prostu chcę odetchnąć od zawirowań związanych z tym FS, nie mam siły już momentami do pisania, a obiecałam sobie, że skończę, no a jak już coś sobie samej obiecam to nie mogę tego zostawić
    niby jeszcze trzy odcinki, ale czuję, że nie zmieszczę wszystkich wyjaśnień w tej liczbie za dużo tam namieszałam, teraz trzeba po kolei wszystko prostować

co do Twojej Georgii natomiast to tylko imiona niektórych bohaterów zapomniałam, pamiętam, że był tam ciekawy motyw z księdzem, który okazał się ojcem kobiety byłego męża pani Detektyw no i że był wybuch, całe biuro poszło z dymem, ktoś zginął (chyba jeden z tych młodych ludzi pomagających Georgii), bo dziewczyna to chyba zmarła w szpitalu, potem to śledztwo z Housem, ogólnie sporo tam namieszałeś, nie powiem
  9. Gio
    30.06.2011 13:37
    Gio
    o, bardzo mi jest miło. w sumie to nawet ja wszystkiego nie pamiętam
    A ja muszę się zabrać w końcu za Belle Rose. Tutaj już straszysz wizją zakończenia, a stanąłem w okolicach 5 odcinka
  10. rudzielec
    30.06.2011 13:28
    rudzielec
    buuu.. szkoda kurcze, że wyszło jak wyszło
    no to teraz pozostaje mi czekać na odmienioną Georgie (chociaż sama nie widzę jej w trójce )
    o dziwo, ja pamiętam co się działo w FS, mogłabym wyrecytować z zamkniętymi oczami
    no nic, to teraz czekam na wrzesień, mam nadzieję, że uda ci się napisać to co sobie zaplanowałeś, bo chętnie przeczytam o zadziornej pani Detektyw

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 00:07.