Wróć   TheSims.PL - Forum > BlackDevil
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy BlackDevil i Łezka
Wiadomości odwiedzających od 11 do 20 z 46
  1. Łezka
    24.05.2009 17:13
    Łezka
    No..., np. pierwsze jest twoje drugie imię moje... może jakiś cytat z romea i Julietty cos takiego romasnidłowego.
  2. BlackDevil
    24.05.2009 17:10
    BlackDevil
    tia... np. jakie? xD
  3. Łezka
    24.05.2009 16:46
    Łezka
    Truskawo! Po przeczytaniu Twojego aroganckiego i niezbyt zrozumiałego posta stwierdzam, iż działasz pod wpływem nerwów! Co masz zrobić, aby dać mu dyskretnie poznać o zabujaniu? Hmm?? Na pewno musisz być sobą zachowuj się normalnie, jak zawsze, bądź miła nie nachalna, ale gdy będziesz coś mówiła to neikeidy szepnij jakieś dwuznaczne słowo tak żeby naprowadzić go na to, że coś tam z nim chcesz kręcić. Wiesz o co kaman?
  4. BlackDevil
    23.05.2009 19:44
    BlackDevil
    wkur*ila mnie. zolza, kretynka, wiochmenka.
    i wez mi powiedz, jako facet, co ja mam zrobic, zeby gosciu zrozumial, ze sie w nim zabujalam i chce z nim chodzic.
  5. BlackDevil
    22.05.2009 18:42
    BlackDevil
    kuwa wredna kuwa zolza kuwa! nienawidzę tej dziewuchy co sie wtracila w nasza znajomosc. wszystko spieprzyla przez cztery dni, ale jakos wraca do normy. POWOLI! wiem, ze mnie nie rozumiesz, ale w marudniku juz sie wyzalilam wiec...

wiochmenka jedna
  6. BlackDevil
    22.05.2009 12:26
    BlackDevil
    *****iście
    pomijając fakt, że gdyby nie jakas tam wredna zołza, pewien chłopak byłby mój, no ale kit z nią, bo i tak walnęli na siebie nawzajem focha, więc... wszystko jest mozliwe
    Tym bardziej, ze chodze z nim razem na angielski, wiec jest git. no i szczegolem jest tez to, ze spotkalismy sie w ciagu dnia 3 razy i on mi wisial czekolade a ja mu paczka, a czekolade juz dostalam (paczka mu dam dzisiaj na angliku). jak pokazalam czekolade dziewczynom, to oczywiscie wszystko sie rozniosło i je za to opieprzylam (), a faceci z mojej klasy mysla ze ze soba chodzimy i ze niby zrobili zdjecie jak sie trzymalismy za rece, chociaz ja sie wtedy z nim dla zwaly bilam i on mnie tak zlapal...
    a tak na prawdę?
    bylismy w beznadziejnym schronisku ktore wygladalo jak stodola, w lazience bylo pelno grzyba, pod podloga byla trawa, a w pokojach mrowki i pajaki pomijajac jeden szczegolik, ze w stolowce tez bylo pelno mrowek. kuwa, nie zrobilam zdjecia tej obory ;/
    chlopcy postanowili sobie zrobic zielona noc, a ja mialam szczescie ze ostatnia noc spalam w innym pokoju, bo moja znajoma z mojego pokoju w ktorym caly czas spalam, obudzila sie rano z biala bluzka, wlosami, twarza i ogolnie calym cialem w pascie do zebow. Czaisz? ja nawet sie mylam w tym grzybie no ale kit
    wiem, jestem nienormalna, mozesz mnie zabic.
    Dziękować za uwagę
  7. Łezka
    22.05.2009 10:06
    Łezka
    To super! I jak było?
  8. BlackDevil
    21.05.2009 14:17
    BlackDevil
    wróciłam!!!
    ^^
  9. BlackDevil
    15.05.2009 15:00
    BlackDevil
    nie wiem, dzisiaj mam glupawke xD
  10. Łezka
    15.05.2009 15:00
    Łezka
    O co Ci chodzi z tym musisz być na forum?

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 01:34.