Wróć   TheSims.PL - Forum > Panna Lawenda
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy Panna Lawenda i Pani Szatanowa
Wiadomości odwiedzających od 11 do 20 z 20
  1. Panna Lawenda
    14.01.2012 14:33
    Panna Lawenda
    ojejciu :C
    sorx, ostatnio mialam zly okres i ogolnie chodzilam naburmuszona wiec nie mialam nawet ochoty komus odpisac. juz to nadrabiam >D!
    ja mam zamiar sobie kupic jeszcze plytke skid row, omg, ostatnio mam taka faze na sluchanie tego zespolu (z sebastianem, skid row bez niego to nie skid row :{) i zachwycanie sie nad jego uroda >D nawet mojej matce sie podoba, a to juz cos! BD
    w sumie musialabym jej pokazac axla, zobaczylabym co powie XD chociaz co to facetow, to nie mamy (ja i matka) podobnego gustu XD
  2. Pani Szatanowa
    30.12.2011 11:20
    Pani Szatanowa
    \m/! zastanawiam się, co tak cicho siedzisz.. ;F
  3. Pani Szatanowa
    18.12.2011 10:29
    Pani Szatanowa
    no to ci zazdroszczę, bo u mnie jeszcze większość osób lubi disco,techno i oczywiście rap :c a, i pop, jasna sprawa!
    a do piosenek jeszcze dołączyła This I Love, boże, ona jest wspaniała, jak ja mogłam zapomnieć o tej piosence?! ;o
    ale ty masz fajnie, 3 płytki gunsów, a ja żadnej ;[ a i nie przepraszaj, bo nie masz za co!
    hmm, oprócz gunsów to większość zespołów z lat 80/90, np: ACDC, aerosmith, iron maiden, metallica, ozzy osbourne, pink floyd, slayer, queen, nirvana, kiss, led zeppelin, a ostatnio jeszcze słucham skid row :3
    a no bach świetny, chociaż muszę przyznać, że wole jednak młodego Axla!
    omfg, ja też mam słabość do chłopaków z długimi włosami! >D
    (szkoda tylko, że teraz mało jest takich, a jeśli wgl, to są uznawani za panny, gei albo nie wiadomo co jeszcze.. -.-)
  4. Panna Lawenda
    17.12.2011 10:03
    Panna Lawenda
    przepraszam, ze tak pozno ci odpisuje, ale nie mialam glowy XD
    no coz, pogratulowac kolezaonkanki XD
    teraz jestem w nowej szkole i tam jest pelno osob, ktore lubia dobra muzyke, co mnie cieszy, bo w starej to tylko: techno, rap, disco polo NO COZ XD no i pop ofc!
    piosenki? ojejciu, bedzie tego duzo, bardzo, takze powiem, ze zdecydowana wiekszosc XD
    plytka to tez ofc AFD, i ja wlasnie mam, ALE NIE TYLKO!
    spozniony mikolaj mi przyniosl jeszcze Use your illusion I i II Z CZEGO CHOLERNIE SIE CIESZE!
    no, to teraz mam juz trzy plytki gunsow >D przepraszam, ze sie tak chwale, ale MUSZE XDD
    a jakie zespoly procz gunsow lubisz? :3
    lubisz bacha? tego ze skid row?
    ahahah, w ogole ostatnio bylam na zapytaju, i laska tam pyta "moja kolezanka kocha sie w bachu, wy tez?"
    i laski pisaly "NO CO TY, ON BYL BRZYDKI" i tak mysle wtf, a potem sie okazuje, ze one myslaly o kompozytorze XDDD boze, no coz XD
    ja bacha uwielbiam, heh.
    no tak, mam slabosc do chlopakow z dlugimi wlosami XD
  5. Pani Szatanowa
    09.12.2011 20:17
    Pani Szatanowa
    ta, moja koleżanka myśli że to jakaś banda rozwrzeszczanych geji -.-
    moje kochane piosenki gunsów to przede wszystkim WTTJ, Nightrain, Dead Horse i SCOM :3
    ale wielbię też November Rain i Don't Cry.
    a ulubiona płyta to oczywiście Appetite for Destruction, na drugim miejscu dwa Illusiony.
    niestety nie mam ich żadnej płyty, chodź od roku próbuje zdobyć tą pierwszą -.-
    a ty jaką masz? no i oczywiście jaka jest twoja ulubiona piosenka? }:>
  6. Panna Lawenda
    08.12.2011 16:11
    Panna Lawenda
    ja tez niestety znam, moja kolezanka ostatnio nie wiedziala, co to guns n' roses, a bylam pewna, ze kazdy zna ten zespol, serio XD
    ale masz racje, nie maja gustu BD
    jakie piosenki najbardziej lubisz gunsow? :3
    jakies ulubione plytki? posiadasz jakas?
    ja mam i juz byc moze, jesli dobrze pojdzie dostane kolejne dwie, obecnie jestem posiadaczka jednej i slucham jej nonstop XDDD
  7. Pani Szatanowa
    05.12.2011 15:45
    Pani Szatanowa
    znam wielu takich :c
    ale oni się nie znają po prostu, no! >D
  8. Panna Lawenda
    04.12.2011 11:30
    Panna Lawenda
    no bo ktoz nie kocha axla >D
  9. Pani Szatanowa
    03.12.2011 09:34
    Pani Szatanowa
    i ja też go kocham! ;p
  10. Panna Lawenda
    02.12.2011 18:37
    Panna Lawenda
    kocham twoj avatar

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 18:25.