Wróć   TheSims.PL - Forum > Panna Lawenda
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy Panna Lawenda i Love
Wiadomości odwiedzających od 11 do 15 z 15
  1. Panna Lawenda
    04.05.2013 14:03
    Panna Lawenda
    dzień z matmą! ja, pod wpływem chwili, wzięłam sobie rozszerzenie z matmy. na razie jest okej, zobaczymy jak to dalej pójdzie, szczególnie, że to już drugi raz co zmieniłam rozszerzenie. najpierw chemia, ale nasza nauczycielka już nie uczy, potem geografia, z którą raczej długo się nie zabawiłam, bo to najwidoczniej była chwilowa fascynacja, a teraz matematyka! ale to był chyba dobry wybór, biorąc pod uwagę fakt, że moja profesorka zawsze mi mówiła, że powinnam iść do mat fiza zamiast biol chemu ale nie zrezygnowałabym z tej klasy. 96 rocznik! ja 95, za miesiąc obchodzę osiemnastkę, cholera, jak to szybko pędzi. już niedługo będę siedzieć we własnym gabinecie i leczyć chorych na głowę ludzi. tak, zafascynowanie psychiatrią. chociaż samej bardziej marzy mi się kariera pisarska, ale wiadomo - bardzo niemożliwe dlatego traktuję to jako poboczne hobby, tak jak ty robienie simów!
  2. Love
    04.05.2013 13:55
    Love
    haha Spoko, ja tez, dzis caly dzien z matmą a jutro w domu mnie nie ma caly dzien :/ nienawidze tak.
  3. Panna Lawenda
    04.05.2013 13:36
    Panna Lawenda
    aha, przepraszam, myślałam, że ty poszedłeś z tym do sądu, omg. wybacz, jestem dziś nieźle kopnięta, chyba za dużo spałam.
  4. Love
    03.05.2013 21:25
    Love
    Z powodu... ojezus. Napisałem, że sim wygląda jak tępa, bo ma za nisko podbródek. I dalej już poszło, ludzie może sie skapną, że internet nie jest anonimowy i znajdzie się człowiek, który bierze powera z tego, na czym oni tracą. Ogólnie WSZYSCY nie gadali ze mną na 'poważnie' nie wiedzą jaki jestem, kim jestem, ale już mają o mnie opinie. Ten wpis też dojdzie do ich żałosnych banowań, czy jak to oni tam nazywają. 3maj się, pzdr :-)
  5. Panna Lawenda
    03.05.2013 21:09
    Panna Lawenda
    Love, zaledwie tydzień na forum i taki popularny! tak w ogóle nawet nie wiem z jakiego powodu, ahah. jestem za stara chyba już na to forum :C

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 03:09.