Wróć   TheSims.PL - Forum > Vipera
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy Vipera i KAJA401
Wiadomości odwiedzających od 11 do 20 z 38
  1. Vipera
    23.05.2009 17:43
    Vipera
    Myślę nad studiami z psychologii lub japonistyki, ale to się jeszcze okaże.
    Tak naprawdę, nie jestem jeszcze zdecydowana na jaki kierunek pójdę. Wszystko zależny od tego, jak pójdzie mi matura... no i oceny w 3kl.
  2. KAJA401
    23.05.2009 16:45
    KAJA401
    Hehehe no popieram^^ a gdziesz ty planujesz pracowac jeśli można zapytac^^jakież to masz plany
  3. Vipera
    23.05.2009 16:03
    Vipera
    Cóż... nigdy nie pracowałam w sklepie i raczej nie będę, ale i tak dla mnie szkoła jest i będzie, najgorszym co może być. Wylęgarnia stresu... wrrr
  4. KAJA401
    23.05.2009 11:23
    KAJA401
    He wiem ja też w tym roku miałam tyle stresu że już psychicznie odpadałam.Ale w pracy jest to samo^^ to się tak wydaje a to ci się wredny szef trafi i cie wykorzystuje albo ma do ciebie wieczne wąty albo masz pietra czy dobrze kasę wydasz albo czy ci ktoś czegoś nie ukradnie.Moja kumpela jak miała praktyki to natrafiła na złodziejkę i jak ja goniła i ja złapała to ta by zwiac tak ja w rękę dziabnęła że ona biedna musiała iśc na zszywanie:/ a policjanci tej złodziejki nie mogli utrzymac bo tak się szarpała.Więc sama widzisz nie jest tak fajnie w pracy^^ nigdy nie wiesz jakie cię licho dorwie.Dlatego ja mam już dosyc pracy za dużo tego dla mnie le co począc no nie przecież pieniądze z nieba mi nie spadną więc będę musiała isc do pracy^^
  5. Vipera
    22.05.2009 21:15
    Vipera
    Wiem... większość mówi, że chciałaby wrócić do szkoły, ale wątpię, żebym kiedyś tak mówiła. Przez szkołę idzie nerwicy dostać...wieczny stres... nie na moje nerwy
    Jednak wolę iść do pracy, tylko najpierw trzeba zdać maturę i dostać się na studia
  6. KAJA401
    22.05.2009 20:24
    KAJA401
    Ja ci powiem że też tak mówiłam parę lat temu jak do zawodówki chodziłam ale jak miałam praktyki tydzień w tydzień dwa dni w tygodniu to jak zobaczyłam jak ciężka jest praca to mnie się odechciało tej pracy:/ teraz wolałabym się jeszcze uczyc niż iśc do pracy.A i dlatego też nie chcę pracowac iz bym chciała byc z moimi kumpelami z klasy są to takie krejzole że jak przyszło nam się rozstac po zakończeniu roku to o mało co się nie poryczałyśmy^^
  7. Vipera
    22.05.2009 16:21
    Vipera
    Ja mam jeszcze rok lo a potem wreszcie do pracy. Już mam dość nauki
  8. KAJA401
    22.05.2009 16:19
    KAJA401
    Dzięki ja już mam po szkółce^^ teraz chodzę tylko na przyuczenia do egzaminu zawodowego a po nim niestety do pracy dlatego teraz korzystam ile się da
  9. Vipera
    22.05.2009 15:12
    Vipera
    No to powodzenia
    Ja teraz nawet nie mam czasu na grę. Musze skupić się na szkole i poświęcić trochę czasu na pisanie opowiadań
  10. KAJA401
    21.05.2009 16:25
    KAJA401
    Ależ jest za co teraz będę miała prześlicznego simsa w swojej grze^^ a teraz staram się stworzyc odpowiednio piekną żonkę dla niego^^

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 03:30.