Wróć   TheSims.PL - Forum > cerastes
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy cerastes i Marian...
Wiadomości odwiedzających od 11 do 20 z 24
  1. Marian...
    31.07.2009 22:06
    Marian...
    Popieram i stosuję się do zaleceń!
    Tak też sobie można tłumaczyć chwilowy brak funduszy...;p
  2. cerastes
    31.07.2009 22:04
    cerastes
    Niestety również zauważyłam zastój w dziale domy TS2, a szkoda, bo moim zdaniem w TS3 na razie nie da się budować realistycznych domów; bez dodatków z sieci nie jest to możliwe.
    Na razie efekty budowania w TS3 są wizualnie znacznie mniej atrakcyjne niż w TS2 dlatego uważam, że póki co nie warto porzucać tej gry.
  3. Marian...
    31.07.2009 21:52
    Marian...
    Pośpiech może być zgubny, ale nie zwlekaj.
    Zapewniam Cię, że nie tylko ja czekam. W ogóle ostatnio tłum w dziale domt ts2 nieco przycichł. Czy też masz takie wrażenie??
    I w sumie sami się do tego przyczyniliśmy.
    Ale to głównie wina ts3.
    Ja jeszcze nie mam... Nie wiem czy kupię. Póki co wystarcza mi dwójka i dobrodziejstwa internetu
  4. cerastes
    31.07.2009 21:49
    cerastes
    Miło mi niezmiernie, że doceniasz moje prace, sama nie jestem zadowolona ze wszystkich, teraz dopiero widzę ile jest w nich niedociągnięć ....
    Chciałam przerzucić się na TS3, ale brakowało mi internetowych dodatków tak więc powróciłam do TS2 z zamiarem zbudowania czegoś, ale jeszcze nie wiem kiedy udałoby mi się skończyć.
  5. Marian...
    31.07.2009 21:44
    Marian...
    W tym momencie nasuwa mi się tylko jedno: NAWZAJEM.

Bo ludzie budują wspaniałem domy, ale nikt nie potrafi stworzyć takiego KLIMATU jak Ty. Również czekam z niecierpliwością i liczę, że gdy wstawię jakiś projekt - odwdzięczysz się...
  6. cerastes
    31.07.2009 21:39
    cerastes
    Cieszę się, że nie porzuciłeś tego zajęcia i z przyjemnością obejrzę Twoje nowe projekty.
    Brakuje ostatnio takich domów jakie Ty budujesz , tak więc przekieruj swoją energię na ukończenie wszystkich prac. Jestem bardzo ciekawa co pokażesz ....
  7. Marian...
    31.07.2009 21:32
    Marian...
    Owszem. Tak właściwie to się nieco rozleniwiłem i tych projektów prawie ukończonych lub w dużym stopniu zaawansowania mam... zaraz... policzę...
    Chyba 6...

Nie miałem siły robić prezentacji...
    Ale od teraz biorę się za siebie i chyba te dwa z sygnatury pójdą na początek. Ten pierwszy to miała być sama bryła do pobrania, ale przemieniła się w prawie całkowicie urządzony dom.

Zapraszam wkrótce...
    I pozdrawiam...
  8. cerastes
    31.07.2009 21:29
    cerastes
    Marian, czy ta sygna jest zapowiedzią Twojego nowego projektu ?
  9. cerastes
    14.02.2009 09:27
    cerastes
    Marian z okazji Urodzin wszystkiego najlepszego !!! Dużo niezliczonych powodów do radości oraz spełnienia marzeń !!!

Gratulacje z powodu wygranej w konkursie !!! ( przez Ciebie nie wygrałam ! )

Wszystkiego najlepszego z okazji Walentynek !

Ps. Trzy okazje do życzeń ! Masz dużo szczęścia !
  10. cerastes
    05.02.2009 21:24
    cerastes
    Marian , świetny projekt !

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 01:28.