Wróć   TheSims.PL - Forum > Łezka
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy Łezka i Miyoki
Wiadomości odwiedzających od 11 do 20 z 30
  1. Miyoki
    07.07.2010 22:45
    Miyoki
    O, jesteś
    Miałam taką nadzieję ^^

Zagramy w coś na kurniku?
    Może ktoś jeszcze dojdzie, jak np. Uuq.
  2. Łezka
    02.07.2010 20:45
    Łezka
    Kaman to Garzewo... malchit czeka.
  3. Miyoki
    10.06.2010 21:19
    Miyoki
    Nie no, nie masz mnie za co przepraszać, bo nic mi nie zrobiłeś.
    Tylko po prostu tak zaczęłam się zastanawiać nad sensem zakładania tematów xd
  4. Łezka
    10.06.2010 21:15
    Łezka
    Usunąłem ten post.
  5. Łezka
    10.06.2010 21:13
    Łezka
    Może to wszystko wyolbrzymiam i za bardzo się przejmuję, ale dzisiaj mam trudny dzień i mogę wygadywać trochę przerysowane komentarze... Przepraszam...
  6. Miyoki
    10.06.2010 21:10
    Miyoki
    Nie no, co do pisania trzech postów pod rząd, to akurat jest to jak najbardziej normalne.
    I sama bym upomniała.
    Ale po prostu chodzi mi o to, że praktycznie można wszystkie tematy odnieść tylko do "dyskusji o karierze". Jak ktoś się pyta o pomoc, to można dać także w tym temacie lub w pytaniach.
    "Tylko niech się później nie mówi, że ten źle zamieścił post, bo jest od tego temat, bo użył "Pytań i odpowiedzi" a nie tematu "Stylista" " - to wolisz sam najpierw napisać, żeby nikt inny nie musiał
  7. Łezka
    10.06.2010 20:59
    Łezka
    Ja po prostu chcę utrzymywać porządek na forum, a określenie "czepiasz się" jest trochę nie na miejscu, bo do innych tematów, które są niezgodne z regulaminem miałem racje, aby zaprotestować, czy jak forumowicz pisze 3 posty pod sobą... Mnie na pewno ktoś by zaraz upomniał... W każdym razie róbcie sobie co chcecie... Tylko niech się później nie mówi, że ten źle zamieścił post, bo jest od tego temat, bo użył "Pytań i odpowiedzi" a nie tematu "Stylista"... Miyoki skarżył się ktoś, że do mnie napisałaś? Pozdrawiam D_S
  8. Miyoki
    10.06.2010 19:18
    Miyoki
    Co Ty tak się ostatnio czepiasz? o_O
    Może najlepiej w ogóle nie zakładać żadnych nowych tematów o nowym dodatku, bo przecież wszystko można znaleźć w dyskusji o karierze oraz pytaniach i odpowiedziach.
  9. Łezka
    22.03.2010 10:47
    Łezka
    Hej Miyoki! Miłego poniedziałku. Pozdrawiam D_S.
  10. Łezka
    21.03.2010 00:43
    Łezka
    Miałem zastój w forum... po prostu minęła mi ochota, a teraz znów wróciła... dobranoc.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 06:05.