Wróć   TheSims.PL - Forum > Łezka
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy Łezka i Panna Lawenda
Wiadomości odwiedzających od 11 do 20 z 94
  1. Panna Lawenda
    25.02.2015 18:02
    Panna Lawenda
    A jak tam studia? Przyznam, że dalej nie wybrałam kierunku. Zastanawiam się coraz bardziej nad ścisłymi - przez całe życie nauczycielki matematyki, które mi się trafiały uważały, że jestem naprawdę dobra a sama matma mi się podoba jak i fizyka. Czasu coraz mniej a mnie głowa już boli od myślenia na temat kierunku. Szczerze mówiąc chciałabym go już wybrać i tylko przygotowywać się do rozpoczęcia studiów.
  2. Panna Lawenda
    25.02.2015 18:02
    Panna Lawenda
    Ojej, przepraszam, że nie odpisałam, byłam przekonana, że już odpisałam, ech, skleroza. Albo roztrzepanie, albo jedno i drugie!
    Ferie grudniowe już nawet nie pamiętam jak spędziłam (choć to być może nie skutek ulotnej pamięci, bardziej faktu, że moje życie od zdania matury jest bardzo leniwe, toteż wszystko zlewa mi się w jedno )
    Ale przyznam, że siedząc przy oknie podczas tych wszystkich fajerwerków (a jakie piękne w tym roku! O wiele bogatsze i bardziej barwne niż w zeszłym, w zeszłym były takie liche, teraz wszyscy naprawdę się postarali, było co oglądać!) dopadł mnie strasznie refleksyjny nastrój. Zdałam sobie sprawę, że tkwię w tym życiu, lekko je marnując a tu już kolejny rok zaczyna pędzić... Cóż, może wydać się to głupie, ale jednak to właśnie poczułam. Taki wręcz smutek.
  3. Łezka
    07.01.2015 17:30
    Łezka
    Serdecznie dziękuję!

Jeśli chodzi o Sylwestra i Nowy Rok, to spędzałem akurat poza domem - z tymże w innym domu
    Wszystko się udało, żadnych wybitnych imprez, ale za to w bardzo dobrym towarzystwie

Dopadła mnie jakaś dziwna nostalgia z tego powodu, że to już 2015 rok... Uczucie przemijania... Odczuwasz coś takiego? Napisz, co tam u Ciebie i jak spędzałaś czas ferii grudniowych.
  4. Panna Lawenda
    31.12.2014 17:20
    Panna Lawenda
    Nie wiem jakim cudem nie zauważyłam, że masz urodziny, ale życzę Ci wszystkiego najlepszego! Trochę spóźnione, ale szczere. Właściwie weszłam na Twój profil, chcąc pożyczyć Ci szczęśliwego Nowego Roku, więc teraz masz podwójne życzenia Jakieś plany na dzisiejszego Sylwestra? Jak minęły święta?
  5. Łezka
    12.09.2013 22:38
    Łezka
    O, cześć Martyna! Powrót? Nie sądzę... Mam ochotę, to wchodzę i coś niecoś napiszę, ale raczej nie na długo. To już nie jest to samo forum co dawniej. Hmm... Może oprócz samego forum zmieniłem się także ja? Nie wiem sam... W każdym razie proszę się nie przyzwyczajać do widoku zielonego kółeczka przy moim nick'u. Pozdrawiam D_S
  6. Panna Lawenda
    12.09.2013 18:59
    Panna Lawenda
    o, czyżby powrót na forum?
  7. Łezka
    30.12.2012 21:32
    Łezka
    Dziękuję za życzenia.
  8. Panna Lawenda
    29.12.2012 15:02
    Panna Lawenda
    no wiesz co, byłeś na forum i nawet się nie odezwałeś. nieładnie! :c
    w każdym razie życzę ci wszystkiego co najlepsze żyj dalej w zdrowiu i szczęściu
    jak będziesz chciał możesz do mnie napisać na gg :>
    13163101
  9. Panna Lawenda
    30.03.2012 19:13
    Panna Lawenda
    ach, i ja też życzę ci miłego wieczoru już
    Pozdrawiam!
  10. Panna Lawenda
    30.03.2012 19:12
    Panna Lawenda
    C-D8
    Tak, do endokrynologa. Bardzo miła kobieta, aż chce się chodzić. Mimo, że nie lubię chodzić do lekarza to u niej to sama przyjemność. Ma taki uśmiech na ustach, jest wesoła, miła. I jest dobra w tym co robi przede wszystkim a to najważniejsze.
    Jej, wiesz, że boję się sprawdzić ile to ma znaków? XD

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 06:08.