Wróć   TheSims.PL - Forum > Łezka
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy Łezka i Lubie
Wiadomości odwiedzających od 11 do 20 z 45
  1. Łezka
    06.02.2014 23:13
    Łezka
    Przesyłam uśmiechy i jestem jednocześnie ciekaw, czy masz już jakąś rangę na oku? Co Twoim zdaniem najlepiej pasowałoby do Ciebie, do Twojego charakteru?
  2. Lubie
    06.02.2014 23:06
    Lubie
    nie masz za co dziekowac
    mi nie chodzi tylko o ten wpis, ale o ogol twoich postow
  3. Łezka
    06.02.2014 22:51
    Łezka
    Dziękuję, dziękuję za tak miłe słowa... Czuję się niezręcznie, ponieważ to jest naturalne dla mnie i nie utożsamiam swojego wpisu z czymś wyjątkowym... Mimo wszystko dziękuję Dobranoc
  4. Lubie
    06.02.2014 22:41
    Lubie
    widzialem
    masz tyle szacunku w sobie, tyle inteligencji w sobie. podziwiam Cie. jeszcze chyba nie spotkałem takiej osoby jak ty. (moze poza Bjork)
    Niesiesz ze soba tyle radości
    rowniez pozdrawiam i milej i spokojnej nocy zycze
  5. Łezka
    06.02.2014 22:37
    Łezka
    Cześć Doktorze Lubicz! http://forum.thesims.pl/showthread.p...=1#post1801804 Proszę Spokojnej nocy życzę! Pozdrawiam D_S
  6. Lubie
    06.02.2014 21:59
    Lubie
    puc puc
    a nie mowilem ze wygramy :* faja mieliscie ta prace.
  7. Łezka
    05.02.2014 12:51
    Łezka
    Mosz racja Lubisiu... nie cyganisz, nie blefujesz, za miły żeś jest na zwycinstwo ze swojum drużynum Łognia chopie...
  8. Lubie
    05.02.2014 12:36
    Lubie
    o, fajna ta gra, moze kiedys sprobuje :p dzieki ;3

szkoda ze tak mila osoba musi przegrac :c
  9. Łezka
    05.02.2014 12:31
    Łezka
    Jeśli Cię sprawdzą i nie cyganisz to możesz wyznaczyć kartę o kolorze, do którego teraz będą wszyscy kładli, np. kier. Jednakże kiedy cyganisz i bierzesz cały stos kart, to osoba, która wykryła Twoje oszustwo wyznacza kartę z nowym kolorem - choć może wyznaczyć ten sam, czyli trefl. Wygrywa ten, który pozbędzie się wszystkich - 13 kart z dłoni.
  10. Łezka
    05.02.2014 12:29
    Łezka
    W kencie też się oszukuje, ale cygan to inna gra karciana... Każdy dostaje po 13 kart... Ten kto zaczyna wyznacza jedną kartę danego koloru, np. trefl i od tej pory wszyscy muszą kłaść trefle (uczciwie) - karty mają zostać położone koszulkami do góry, tak żeby nikt ich po położeniu nie widział... Oczywiście na tym polega gra żeby cyganić, bo jak nie masz trefla a przychodzi Twoja kolej to kładziesz coś innego... Wtedy reszta graczy może zapukać w stół i sprawdzić czy nie cyganisz... jak cyganisz to bierzesz wszystkie karty, które uzbierały się na pierwszym, wyjściowym treflu... jeżeli nie cyganisz... stosik kart zabiera osoba, która Cię sprawdziła.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:38.