mozliwe. a w tym odcinku, gdzie Tony chyba pierwszy raz po wypadku pojechal gdzies sam i spotkal jakiegos dziwnego goscia w pociagu (wiem, pisze chaotycznie) a potem taka dziewczyne, ktora go uczyla plywac w basenie. chodzil na jakies spotkania w kolku i potem defacto przespal sie z ta laska.
Pomimo, iz nie ogladalam 3 i 4 serii (czy przypadkiem nie ma juz 5?) to naogladalam sie juz Freddiego i wg mnie jest straaasznie ladny. Do tego ten ich angielski akcent w serialu. Amerykanie zrobiliby z tego tania seksprodukcje dla nastolatkow. Musze zaczac znowu ogladac, kocham skinsow...
Ogólnie obsada dwóch pierwszych serii jest cudowna. Co do trzeciej i czwartej to przekonałam się do Effy, której nie lubiłam wcześniej, fajni też byli Freddie, JJ, Emily, Naomi. ♥
ja wlasnie ogladalam skinsow rok temu i utknelam na odcinku PO smierci ojca Sida. Probowalam sobie obejrzec jakis odcinek z 3 i 4 serii ale to juz naprawde nie to samo : / Lubiłam Maxxiego, CHRISA (3) i Anwara. byli fantastyczni No i jeszcze Cass.....