Wróć   TheSims.PL - Forum > shan
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy shan i ultraviolence
Wiadomości odwiedzających od 11 do 15 z 15
  1. ultraviolence
    01.08.2011 14:55
    ultraviolence
    Dzięki za radę na przyszłość, miejmy nadzieję, że będę miała okazję ją wykorzystać Ech, wycieczka do Paryża śni mi się po nocach. Zobaczyć katedrę Notre Dame na żywo, to jest coś... Tfu, rozmarzyłam się Farciarz z Ciebie
  2. shan
    31.07.2011 11:30
    shan
    Dzięki za pocieszenie, oby tak naprawdę było A Paryż- piękne miasto, miałem okazje je zwiedzić... Ostrzeżenie: Nie kupuj nic od murzynów pod wierzą Eiffla...
  3. ultraviolence
    31.07.2011 08:58
    ultraviolence
    Zawsze jeszcze są jakieś kursy uzupełniające, które można zrobić sobie dodatkowo... Jak się coś lubi, to nie można się poddawać A z tą chemią i fizyką na pewno dasz sobie radę, trzeba tylko nie załamywać się na początku i wierzyć, że się uda. W końcu nie od razu Paryż zbudowano
  4. shan
    29.07.2011 20:03
    shan
    A no miałem zamiar iść Jednak mnie nie przyjęli, ponieważ zbyt dużo kandydatów było. Więc idę na analityka Tylko że z chemii i fizyki miałem 2 :C Mam nadzieję że sobie poradzę
  5. ultraviolence
    29.07.2011 18:26
    ultraviolence
    Włócząc się po profilach użytkowników forum, spostrzegłam, że masz zamiar iść do technikum architektury krajobrazu... Ja właśnie w tym roku skończyłam Szału nie ma, ale profil naprawdę przyjemny. Na początku sporo nauki, ale później już z górki. Nawet łacina nie taka straszna

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 22:08.