Wróć   TheSims.PL - Forum > Bush
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy Bush i Miley98
Wiadomości odwiedzających od 11 do 15 z 15
  1. Bush
    24.07.2010 18:16
    Bush
    No cóż, nadal jest źle, a nawet bardzo źle. Brak opisów, masa powtórzeń i te strasznie krótkie zdania... wrrrr. Chyba powinnaś jeszcze trochę poćwiczyć i wtedy pisać story, bo jak na razie widzę same krytyki w Twoim temacie. Na Twoim miejscu zostawiłabym to opowiadanie na jakiś czas, podszkoiła się w pisaniu i wtedy kontynuowała. Z czasem będziesz miała coraz mniej czytelników, aż w końcu zostanę tylko ja, a to nie miało by sensu.
    Nawet po tym, jak napisałam Ci wzór, do którego mogłaś się zastosować jest fatalnie. I to mnie przeraża.
    I mam nadzieję, że Cię nie zgorszyłam do swojej osoby tym komentarzem, lecz ja po prosty stwierdzam fakty i chcę, żebyś w końcu nauczyła się ładnie pisać.
    Jak masz np zdanie:
    - Nie wiem w co się ubrać(czy jakoś tak) -krzyknęła Wiktoria, to dodawaj opisy zachowań i uczuć po myślniku. Mam jeszcze wiele zastrzeżeń, ale o nich napipszę później.
  2. Miley98
    24.07.2010 09:28
    Miley98
    Oczywiście przeczytam.
  3. Bush
    23.07.2010 20:04
    Bush
    I nie chcę się narzucać, lecz jakbyś miała czas i ochotę to zapraszam do mojego tematu "Łowcy cienia". Jest to fs o tematyce fantazy, chociaż co do tego nie jestem w 100 % pewna...
  4. Bush
    23.07.2010 16:12
    Bush
    No i jest, wysłałam na pm.
  5. Bush
    23.07.2010 14:59
    Bush
    Naturalnie, że pomogę, tylko daj mi godzinkę a coś na pewno spłodzę.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 13:04.