No cóż, nadal jest źle, a nawet bardzo źle. Brak opisów, masa powtórzeń i te strasznie krótkie zdania... wrrrr. Chyba powinnaś jeszcze trochę poćwiczyć i wtedy pisać story, bo jak na razie widzę same krytyki w Twoim temacie. Na Twoim miejscu zostawiłabym to opowiadanie na jakiś czas, podszkoiła się w pisaniu i wtedy kontynuowała. Z czasem będziesz miała coraz mniej czytelników, aż w końcu zostanę tylko ja, a to nie miało by sensu.
Nawet po tym, jak napisałam Ci wzór, do którego mogłaś się zastosować jest fatalnie. I to mnie przeraża.
I mam nadzieję, że Cię nie zgorszyłam do swojej osoby tym komentarzem, lecz ja po prosty stwierdzam fakty i chcę, żebyś w końcu nauczyła się ładnie pisać.
Jak masz np zdanie:
- Nie wiem w co się ubrać(czy jakoś tak) -krzyknęła Wiktoria, to dodawaj opisy zachowań i uczuć po myślniku. Mam jeszcze wiele zastrzeżeń, ale o nich napipszę później.
I nie chcę się narzucać, lecz jakbyś miała czas i ochotę to zapraszam do mojego tematu "Łowcy cienia". Jest to fs o tematyce fantazy, chociaż co do tego nie jestem w 100 % pewna...