Wróć   TheSims.PL - Forum > Nieidealna
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy Nieidealna i Miyoki
Wiadomości odwiedzających od 11 do 20 z 458
  1. Miyoki
    02.10.2011 19:48
    Miyoki
    Do 18! Szok
    Nie chciałoby mi się. Mi się nie chciało od 8 do 16 siedzieć w poniedziałki, a coo dopiero do 18 O_O

Tzn. tak miałam w LO i gimnazjum. Teraz na studiach to i tak najpóźniej kończę o 16:30, więc nie jest źle

No, to jest raczej normalne, że się boisz. Byłoby dziwne, gdybyś się nie bała O_O
    Ja ciągle wtedy obmyślam jakiś plan "jeśli ktoś wyskoczy, to coś tam, coś tam", hehe. Dużo scenariuszy mam już wtedy w głowie \

Po tym kierunku mogę być przewodnikiem, pilotem wycieczek, rezydentem, pracownikiem biura podróży, pracowanie w hotelu etc.
    Ja tam akurat bym chciała być rezydentką lub pilotką

Na informatykę powiadasz? Dobry w sumie kierunek
    Przynajmniej teraz chyba.
  2. Nieidealna
    02.10.2011 17:31
    Nieidealna
    aktualnie już tak późno nie kończę, ale niektóre zajęcia dodatkowe do 18 trwają, hah xD. to fajnie masz :c.
    no właśnie, ja zawszę jak idę takimi uliczkami to się boję że nagle jakiś zboczeniec wyskoczy czy coś XD.
    no ja akurat mam zamiar zapisać się na informatykę xD. a po tym kierunku jaki zawód będziesz miała?
  3. Miyoki
    02.10.2011 17:15
    Miyoki
    A! Wybacz, myślałam, że mi nie odpisałaś :C
    Czemu miałaś do tak późna lekcje?
    O kurde. U mnie najpóźniej są do 15:15, a jak zajęcia dodatkowe to maks do 16. Później pusto
    Bałabym się pustych uliczek :\
    Niby puste, a potem się okazuje, że ktoś się w nich czai!
    Też się będziesz mogła na ten kierunek kiedyś zapisać
    Noo, pogramy na kurniku, pogramy
    Tylko może w weekend albo w sumie może wcześniej nawet
  4. Nieidealna
    02.10.2011 17:11
    Nieidealna
    nie żebym się narzucała czy coś, ale nie odpisałaś mi :{{{.
  5. Nieidealna
    30.09.2011 13:24
    Nieidealna
    oj tam oj tam XD.
    ja pamiętam jak w 1 gim miałam lekcje w poniedziałek do 17.10. jak wracałam, to było już ciemno, bałam się, bo tak się składa że odprowadzałam koleżankę wtedy i musiałam potem sama iść jakimiś ciemnymi uliczkami, gdzie nikogo nie ma XD.
    ooo, coś związanego z podróżami jak mniemam :3. ciekawy kierunek w takim razie. kocham podróże, więc plus dla ciebie XD.
    w ogóle to musimy się jakoś zgadać i pograć na kurniku, jak za dawnych czasów : D.
  6. Miyoki
    29.09.2011 21:34
    Miyoki
    No, tak mi się jakoś wydaje ^^
    Z papierosem i kieliszkiem? :<
    Ja też nie lubię gdy jest ciemno. Bo nie zdążę krzyknąć "ZARAZ BĘDZIE CIEMNO" i inni nie zdążą mi odpowiedzieć "zamknij się!", bo już panuje mrok.
    A poza tym brak słońca źle wpływa na moje samopoczucie. No i strach iść w nocy do domu D:
    Tak, studentka :]
    Już sobie mieszkam z dziewczynami, tata rozpacza, hahaha
    Krajoznawstwo i Turystyka Historyczna - to mój kierunek.
    (Nie) dzięki
    Mam gg, ale jakoś nie lubię na gg :<
  7. Nieidealna
    29.09.2011 17:23
    Nieidealna
    nieswoja? możliwe. często zdarza mi się pisać w marudniku, jak widzisz xd. po prostu ostatnimi czasy nie jest za dobrze. a dziewczyna z mojego ava... po prostu av mi się spodobał ;d.
    ano, szybko się ciemno robi, nie lubię tego xD.
    ano tak, ty już studentka ;d. na jaki kierunek studiów się zdecydowałaś? przy okazji życzę powodzenia w nowej szkole ^^
    btw, masz może gg? lepiej by się gadało ;p.
  8. Miyoki
    29.09.2011 17:11
    Miyoki
    No właśnie tak dawno nie pisałyśmy
    Tak się zastanawiałam co u Ciebie, bo na forum (wiem, że Cię nie widzę ^^), ale wydajesz się być jakaś... hmm... nie wiem. Taka nieswoja, nie wiem jak określić
    Oby tak było
    Jak już szybko się ciemno robi!
    Żeby o 19 było tak mrocznie :<
    U mnie? U mnie dobrze, bo póki co wciąż mam wakacje
    Jeszcze tylko parę dni, niestety. Zastanawiam się jakich będę miała ludzi na studiach.
    Będę się bać!

Czemu ta dziewczyna z Twojego avatara jest taka? :<
  9. Nieidealna
    29.09.2011 13:45
    Nieidealna
    o, hej! miałam do cb napisać, ale albo zapominałam, albo miałam zbyt mało czasu na rozmowę. jak my dawno nie pisałyśmy ;o. u mnie z jednej strony dobrze, z drugiej źle, nie chce mi się opowiadać czemu źle, dłuuuga historia xD. ale możliwe, że niebawem wszystko będzie już tak, jak powinno być. miejmy nadzieję. a co u cb? ^^
  10. Miyoki
    28.09.2011 17:57
    Miyoki
    Hej, Asiu.
    Co u Ciebie słychać?

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:08.