Wróć   TheSims.PL - Forum > Nieidealna
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy Nieidealna i Dejavu
Wiadomości odwiedzających od 11 do 20 z 68
  1. Dejavu
    21.06.2011 18:50
    Dejavu
    Zyta od momentu gimnazjum nie zamieniła o tym wszystkim słowa , u mnie natomiast jest tak , że będę nosić aparat na zęby ;x I chyba okulary , mam poprawkę z matmy (-.-)
    A tak poza tym to spoko nawet ^^ Ninaa , a nie wiem kiedy będzie ale chyba ma mój numer to do mnie napisze sms'a .
  2. Nieidealna
    21.06.2011 11:51
    Nieidealna
    Tu Ada piszę od Asi. Tak ogolem to hej. Piszę bo chcę powiedzieć ci sama co u mnie. U mnie jest dobrze nie narzekam chociaż pewnie wiesz o całej sytuacji z Zytą i Paszti. Nie obchodzi mnie co myślą bo to co one mówią nie jest prawdą. Ale pewnie i tak możesz mi nie wierzyć. Co do spotkania jeszcze to przemyślimy. Co tam u Niny? Dawno z nią nie gadałam więc chciałabym wiedzieć. Mam też nadzieję że Zyta i Paszti nie obróciły cię przeciwko mnie bo nie chciałabym stracić osoby z pozostalych 5 które mi zostaly. Niczego im nie mów (Zycie i Pasztetowi) że do ciebie pisalam i że pisałam o tym bo znów zaczną mnie dręczyć a to nie jest przyjemne. Dzięki z gory. Wczoraj rozstałam się z chłopakiem i jestem szczęśliwą dziewczyną następnego chlopaka bynajmniej na razie. Z oczami praktycznie wszystko w porządku, nie narzekam na widzenie. Jeżeli już mnie nie lubisz to poprostu nie odpisuj na tą wiadomość, poprostu wolałam sama ci wszystko wyjaśnić żebyś nie myslal że jestem puszczalską szmatą. Pa.
  3. Dejavu
    20.06.2011 14:40
    Dejavu
    No nie ma tak . :d
    Odpisać do mnie nie chcesz ?
    A co tam u Ady ?
  4. Dejavu
    13.06.2011 07:55
    Dejavu
    Czeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeść , co tam u Ciebie ?
    Musisz się ze mną spotkać z Adą ale po wakacjach ,powiem dlaczego kiedy indziej . ^^
  5. Nieidealna
    22.09.2010 20:55
    Nieidealna
    Heh, to nie ich wina, że nie było cię na forum i nie zdążyłeś się zgłosić ;]
    Nuuudy. Na którą jutro masz?
  6. Dejavu
    22.09.2010 20:25
    Dejavu
    chamy .
  7. Nieidealna
    22.09.2010 19:55
    Nieidealna
    Niestety nie można już się zgłaszać ;p
    Nie wiem co pisać xD
  8. Dejavu
    22.09.2010 19:53
    Dejavu
    Ja teeeż ceem , dobsz .
  9. Nieidealna
    22.09.2010 19:49
    Nieidealna
    Ooo, hej ^ ^ U mnie super
    Kolor nicka jest taki, dlatego że biorę udział w konkursie Cztery Żywioły, i zrobili takie nicki żeby oddzielić drużyny Np. Bjork ma taki sam jak ja.
    Jak w nowej klasie? ;p
  10. Dejavu
    22.09.2010 19:48
    Dejavu
    Sorki , nie było mnie na forum , dobsz a u ciebie . ?
    Czemu taki dziwny nick (kolor) . ?

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 04:58.