Wróć   TheSims.PL - Forum > Nieidealna
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy Nieidealna i .mirror
Wiadomości odwiedzających od 11 do 20 z 28
  1. .mirror
    21.12.2010 15:25
    .mirror
    Ja mam jutro na 8.50 x.x Normalnie mam dopiero na 11.15, a tu też nam z wigilią wyskoczyli... Nie cierpię tej szkoły >.<
  2. Nieidealna
    21.12.2010 15:21
    Nieidealna
    Ano, ja też xD Tylko że głupio mam, bo wigilia klasowa na 8 ;/ Ale ważne że koło 11 będę już w domu, poza tym to będzie fajnie, jak zwykle : D
    A ty na którą masz?
  3. .mirror
    21.12.2010 15:15
    .mirror
    Aaaa nic ciekawego. Mam zaciesz, że już tylko jutro do szkoły xD
    A u cb?
  4. Nieidealna
    21.12.2010 13:58
    Nieidealna
    Hej, co u cb? ;D
  5. .mirror
    13.12.2010 21:00
    .mirror
    Taaak, mi też. Życie bez muzyki to nie życie

Pa
  6. Nieidealna
    13.12.2010 20:57
    Nieidealna
    Ano, ja też bym nie umiała żyć bez muzyki. Nie słucham jej chyba tylko wtedy, kiedy jestem w szkole (chociaż na przerwach koleżanki z klasy puszczają czasem muzykę z telefonów, więc zależy xD) i kiedy śpię. A tak to bez przerwy mi towarzyszy xD
    Ja idę. Paa :[
  7. .mirror
    13.12.2010 20:51
    .mirror
    Fergie! Justin! Łoooo ^^
    No ja też mogłabym godzinami gadać o uluionych artystach W ogóle gadać o muzyce Ja bez muzyki bym nie umiała żyć. Zresztą, z czegoś wynika moje uzależnienie od chodzenia do empiku po płyty xD
  8. Nieidealna
    13.12.2010 20:47
    Nieidealna
    U mnie to tak:
    Z zagranicznych: Avril Lavigne, Rihanna, Eminem, RBD, Christian Chavez, Enrique Iglesias, Nelly Furtado, Ne-Yo, The Pretty Reckless, Within Temptation, Fergie, Kudai i Justin Timberlake
    Z polskich: Ewa Farna, Brodka, czasami Ania Dąbrowska, ale rzadko
    Ogólnie to też słucham prawie wszystkiego, mogłabym wymieniać godzinami ulubionych wykonawców xD
    http://www.lastfm.pl/user/Euphoria3D/ <-Ogólnie to tu możesz sobie zobaczyć mój gust muzyczny xD
  9. .mirror
    13.12.2010 20:39
    .mirror
    Ja też ją polubiłam dopiero po wydaniu "Granda" 3
    Ogólnie to słucham wszystkiego prócz hip-hopu i techno, bo to nie muzyka
    A tak bliżej to wielbię Red Hot Chili Peppers, My Chemical Romance i Linkin Park, niedawno polubiłam Franz Ferdinand, lubię polską alternatywę i rock - Akurat, Myslovitz, czasami polskie reggae - Maleo Reggae Rockers, a gustuję też w ska - Leniwiec, poza tym amerykański i brytyjski pop - Britney, Christina Aguilera, Cheryl Cole, Sophie Ellis-Bextor, Avril Lavigne (ale wszystko poza Best Damn Thing), Beyonce...
    No i z polskiej muzyki jeszcze się ta Brodka tak wyłamuje.
    I czasami jak mam "stan wstrzymania" to słucham Mozarta lub Beethovena, ale to naprawdę rzadko
    Ja słucham prawie wszystkiego xD

Aaa, zapomniałam o ospie xD
    Fajnie, oprócz tego, że swędzi xD Wszystko. No i jak się drapie to potem zostają blizny, a ja mam słabą wolę xD
  10. Nieidealna
    13.12.2010 20:35
    Nieidealna
    Ja jeszcze nie miałam ospy xD I jak, fajnie? XD
    Ty też słuchasz Brodki? Ojaa xD Ja w zasadzie zaczęłam jej słuchać po wydaniu albumu 'Granda' który jest ekstra
    A kogo jeszcze słuchasz tak ogólnie? xD

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 10:47.