Wróć   TheSims.PL - Forum > ddo bwayo
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy ddo bwayo i Człowiek w zielonych rajtuzach
Wiadomości odwiedzających od 11 do 20 z 27
  1. Człowiek w zielonych rajtuzach
    no, teraz to ty jesteś złośliwa.
    Nie, stwierdzenie "Nie rysuje już na kartce w kratkę" plus argumentacja dlaczego, nie jest czyms złośliwym. Autor nie powinien też swych prac usprawiedliwiać, bo te same sie bronić powinny.
  2. ddo bwayo
    09.05.2010 18:52
    ddo bwayo
    wiem pani dojrzała. tyle, że pisanie "nie rysuj na kartce w kartkę" gdy wytłumaczyłam czemu jest na takiej jest niemiłe.
  3. Człowiek w zielonych rajtuzach
    dziecko, ty chyba nie wiesz co to złośliwość jest. Wyśmiałam cię? Kazałam ci przestać rysować? Zmieszałam z błotem?
    Dałam Ci rady.
  4. ddo bwayo
    09.05.2010 16:05
    ddo bwayo
    Ponieważ piszesz tak, że odbieram to jak złośliwe.
  5. Człowiek w zielonych rajtuzach
    ale ja cię rozumiem, tylko mówię ci jak jest. Jak sobie teraz odpuścisz, później będzie za późno, naprawdę.
    Dlaczego ty nie rozumiesz, że ja źle nie chcę? : D
  6. ddo bwayo
    09.05.2010 15:40
    ddo bwayo
    Pisałam coś już pare razy, ale najwyraźniej do ciebie nie dociera, powtarzać nie będę kolejny raz.
  7. Człowiek w zielonych rajtuzach
    ze skrajności w skrajność, naucz sie znajdywac złoty środek. Dając prace do internetu licz się z tym, ze nie wszystko będzie się podobać.
    Kartka w kratkę jest złym narzędziem. Rysuj na ładkich. Kup sobie ryzę papieru za dychę, starczy ci na kilka miesięcy. Problem z głowy.
  8. ddo bwayo
    09.05.2010 14:32
    ddo bwayo
    Przyjmuje krytykę, ale krytyka typu "nie rysuj na kartce w kratkę" niczego mnie nie nauczy. No chyba, że tego, że mam w ogóle nie rysować bo nie mam kiedy a jak się nadarzy okazja to też nie bo mam tylko kartkę w kratkę.
  9. Człowiek w zielonych rajtuzach
    problem w tym, że żadnej krytyki nie rpzyjmujesz, to twój największy błąd. Pochwały cię niczego nie nauczą.
  10. ddo bwayo
    09.05.2010 14:24
    ddo bwayo
    Teraz uczę się powoli. A mam coś robić z przymusu? Robię dla rozrywki to proste. Nie będę miała z tym przyszłości za bardzo związanej, ale chcę rysować, chcę się nauczyć i nauczę. Małymi kroczkami, nie będę się spieszyć.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 10:45.