Wróć   TheSims.PL - Forum > ddo bwayo
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy ddo bwayo i Paka
Wiadomości odwiedzających od 11 do 20 z 57
  1. ddo bwayo
    03.10.2010 20:07
    ddo bwayo
    małolacie.......hmm, ciekawe ile ty masz lat, że się tak do mnie zwracasz
    miłego spamowania.
  2. ddo bwayo
    03.10.2010 20:03
    ddo bwayo
    ojej, sorry, ale nie tylko ja tak uważam pozatym, nie ja tak napisałam to jest po prostu SPAM , nie umiesz tego pojąć? akurat ja się tam mało udzielam , więc nie wiem czemu miała bym sobie tym podwyższać samoocene ale ok, skoro tak twierdzić!
    moje życie? genialnie pozytywnie
    akurat czepiam się bardzo mało i bardzo rzadko, możesz się czuć wyjątkowy.
    O BOŻE . POWODZENIA W DALSZYM ŻYCIU. jeżeli moje wypowiedzi uważasz za spam, to ja nie wiem, ty jesteś władcą spamu!
    no akurat w złym temacie, ale jak widać jesteś dzieckiem neo! dziecku neo nie przemówi nikt do rozsądku.
  3. ddo bwayo
    03.10.2010 19:53
    ddo bwayo
    oj tak, będę szukać sobie pojedynczych postów pojedynczych osób 50 stron temu, bo ty sobie tak wymyśliłeś, no lece . ahahaha, bo ty zrobisz reforme i to zmienisz bo tak ci się podoba, powodzenia ! np jakie? chętnie posłucham jakie to hasła, pewnie te twoje napisz jeszcze "kupe mi się chcę" .
    pisz gdzie chcesz tylko nie rób spamu! a i chyba nie wiesz co to spam więc przytoczę ci cytat: "Spam – niechciane lub niepotrzebne wiadomości ..." a twoje nie dość, że są niechciane to jeszcze niepotrzebne.
  4. ddo bwayo
    03.10.2010 19:47
    ddo bwayo
    to jak chcesz sobie napisać coś co wszyscy oleją to w wordzie napisz, na to samo wyjdzie tam się odbywają rozmowy a ty nagle wyjeżdżasz z głupim tekstem bo coś tam się stało. no wybacz to JEST spam .
  5. ddo bwayo
    03.10.2010 19:42
    ddo bwayo
    bo spamowanie offtopica czymś co nie ma sensu jest bez sensu, a nikt inny jak widać nie chciał zwracać Ci uwagi!
  6. ddo bwayo
    03.10.2010 19:39
    ddo bwayo
    kiedy ja się czuje doskonale cały czas !
    cwaniaro, o kurde ale mnie obraziłeś
  7. ddo bwayo
    03.10.2010 19:35
    ddo bwayo
    ty bardziej :*
    w przeciwieństwie do ciebie piszę w odpowiednim temacie i docierają do mnie wypowiedzi innych osób na forum : D A czepiasz się o gówno, bo ja napisałam w dobrym temacie AHAHAHA nie mogę, myślałam kiedyś, że jesteś OK ale jak się okazuje, jesteś dzieckiem do którego nic nie dociera , chce być fajny i myśli, że mnie ruszy twoja "riposta" [hahahah] na temat mojej wypowiedzi w dobrym temacie
  8. ddo bwayo
    03.10.2010 19:30
    ddo bwayo
    AHAHAHAHHAHAH zabawny jesteś
  9. Paka
    27.06.2010 22:10
    Paka
    No ja właśnie jestem na wsi, i jednak musze iśc na ten dwór :S
    No ale jak sie jest ze swoją paczką to noce są fajne ;]

Ja wakacji też nie czuje, tak samo jak moi prawie wszyscy koledzy xd
    Jeszcze chwila i sie przyzwyczaimy ;p
    Ja już takbardzo chce mieć tą 3 klase za sobąąą....iśc już do ponad gimnazjalnej
    Bo już nudą wieje :S

[dobra pogadamy później, mama już woła ;p ]
  10. ddo bwayo
    27.06.2010 22:04
    ddo bwayo
    Co niekomfortowe? Oo Dwór? XD
    Ale na dworze jest teraz tak fajnie, zwłaszcza na wsi. Na wsi jest meeega . Kocham noce na wsi, mogła bym nie spać a chodzić sobie.

Taa, niestety . Nic a nic wakacji nie czuje. ;/ Ty czujesz, że są?

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 22:50.