Wróć   TheSims.PL - Forum > Rosemarie
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy Rosemarie i Kethael
Wiadomości odwiedzających od 11 do 20 z 184
  1. Rosemarie
    16.05.2012 21:44
    Rosemarie
    świetne życzenia, dziękuję. a tak z innej beczki, co u Ciebie słychać?
  2. Kethael
    16.05.2012 14:39
    Kethael
    Wiele uśmiechów, a mało złości,
    jak najmniej smutków, dużo radości,
    długich wakacji i moc słodyczy.
    Tego Ci dziś Nesyetta życzy

Się zrymowało ^_____^
  3. Kethael
    27.04.2012 18:08
    Kethael
    Niektórzy mają szczęście ;d
    Mojej siostrze też się kręcą -_-'
    Ja używam teraz z Joanny, ale nie jest jakaś taka rewelacyjna.
  4. Rosemarie
    27.04.2012 17:59
    Rosemarie
    Mam tylko jakąś z nivei ułatwiającą rozczesywanie i tyle. Jutro mam zamiar kupić sobie do włosów farbowanych. Ja mam włosy proste naturalnie, może lekko falowane, a moja siostra ma loki, że aż jej zazdroszczę, naprawdę śliczne ma włosy.
  5. Kethael
    27.04.2012 17:54
    Kethael
    Moja kuzynka ma długie, ciemne i tak piękne włosy, że nie mogę. Z tego co wiem, nic na nie nie stosuje.
    Ja teraz używam tego szamponu z Syoss, ale muszę sobie znaleźć jakiś na poprawę objętości ^^
    Od zawsze chciałam mieć falowane, lekko kręcone, ale niestety - bez lakieru loki trzymają mi się zaledwie kilka (i to mało) godzin. -_-'
    Jaką odżywkę teraz masz?

Właśnie doszłam do wniosku, że mój o trzy lata młodszy kuzyn ma ze dwa razy dłuższe ode mnie rzęsy
  6. Rosemarie
    27.04.2012 17:46
    Rosemarie
    no tak. trzeba systematycznie o nie dbać, a że gwiazdy stać na najlepsze środki pielęgnujące to się nie dziwie. moje co najwyzej podobnie mogą wyglądać. ja kupiłam sobie odżywkę z biedronki, no i moje włosy lepiej rozczesują się i ogółem wyglądają... miałam droższe z nivei, ale włosy później takie napuszone. poza tym moje włosy są zniszczone od farbowania, a na to nic nie poradzę.
  7. Kethael
    27.04.2012 17:42
    Kethael
    Szczerze? Nie mam pojęcia. Miałam już prostą, na bok, na drugi bok... Teraz nie mam i to już od dłuższego czasu.
    Nina ma zayebiscie piękne włosy To też zależy od pielęgnacji, no nie? Ostatnio czytałam, jakich kosmetyków używają gwiazdy no i... szczęka opada
  8. Rosemarie
    27.04.2012 17:35
    Rosemarie
    Ja zrezygnowałam z grzywki już jakiś czas temu. Strasznie podobają mi się włosy Niny Dobrev, są takie długie i proste, więc sama postanowiłam takie mieć. To zależy od gustu, no i czy Ty lepiej czujesz się z grzywką, czy bez?
  9. Kethael
    27.04.2012 17:31
    Kethael
    Ja się właśnie zastanawiam nad grzywką, bo właśnie teraz mam proste i średnio długie. Znudziły mi się już, więc zastanawiam się nad jakąś zmianą. Tylko że kompletnie brakuje mi pomysłów O.o
    Trzymam kciuki ;p
  10. Rosemarie
    27.04.2012 17:25
    Rosemarie
    w lipcu ubiegłego roku farbowałam na czerwony i do tej pory farba mi nie zeszła, wciąż mam odrosty i wygląda to okropnie. stopniowałam włosy u fryzjera, mam teraz długie i proste, bez grzywki, farbuję na swój naturalny kolor, a przynajmniej przybliżony "orzechowy brąz", mam nadzieje, ze cos z tego wyjdzie.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 03:33.