to ten u nas lubi ac/dc system itd. ale problem w tym ze musimy wysłuchiwać jego śpiewu . na dzien chlopaka jak dostal pampersa (mój pomysł ;d) wziął też od innych i se je zwinął w kłębek i wsadził w gacie.. o_O
poza tym wszystkich wkurza a jak mu sie powie zeby sie zamknął to od razu "ja tez cie kocham"
albo udaje ze zakrętka od pióra/długopisu to zioło i udaję że pali o_O
albo mówi że jest antychrystem że wierzy w anioły, diabły itd. ale nie wierzy w boga.. nie licząc tego ze na religie normalnie chodzi
tia. tou nas jest taki który robi takie coś z rękami, mówi ze jest kosmitą i ma 4 000000 lat, ma 7 żon jedna jest kotem, że mozg da mu się wyciągnąć, że przez niego przepływa energia i musi tak robić rękami bo jemu serce stanęło. on jest psychiczny.
u nas facet na historii pokazał nam środkowy palec ; ) przez przypadek.. trzymał w ręcę a'la łódle skonstruowaną z cukierka i czegoś tam i coś wyliczał na palcach. Najpier kciuk - jeden a zaraz środkowy - dwa. wszyscy w smiech a on nie wie o co kaman . ;p
nie no ja tez lubie, ale chodzi mi o to ze mamy codziennie (oprócz pon. -.-) ale pan jest spoko. ostatnio tłumaczył nam na lekcji pewien cytat z filmu i nagle zacytował "poje**ło cie ?!" na cały głos. brechtałyśmy się przez reszte lekcji xd