Hej czy Ty też masz problem z szafkami kuchennymi ze store? Bo jak ja próbuję z nich zrobić narożnik, to ta szafka na rogu zmienia kolor na domyślny automatycznie i nie mogę tego w ogóle edytować
Chyba mnie zrozumiałeś. Porównywałam Kościldę z tą sprzątaczką z moda. Za tą z moda płaci się tak jak za lokaja (800 z hakiem tygodniowo), a robi mniej niż Kościlda. Za Kościldę płaci się raz, kupując trumnę, i to jest niecałe 4000, tyle samo płaciło się w jedynce. Potem już usługi Kościldy są bezpłatne.
No właśnie nie. Stara tylko sprząta. Kościlda jest o tyle lepsza, że oprócz sprzątania również bawi dzieci i naprawia zepsute sprzęty w domu, więc z punktu widzenia ekonomii, lepsza jest Kościlda. Za Kościldę płaci się niecałe 4000, ale mamy oszczędność na niańce i techniku naprawczym. Za tą pokojówkę z moda się płaci jak za lokaja.
Jest świetna! Nawet lepsza od Kościldy, ale jeszcze się trochę Kościldą pobawię... A jako ciekawostkę dodam, że to ja pisałam polskie tłumaczenie do tego moda Nie to, że się chwalę czy coś...