Konwersacja Pomiędzy caalam i juice
Wiadomości odwiedzających od 11 do 20 z 37
-
no no no, plakaty też mają fajne. ;D a FUNclub to największy szajs jaki piszą, mdli mnie już jak na to patrzę. tam też 3/4 informacji są zmyślone. -,- w ogóle te polskie gazety dla nastolatek są głupie, dlatego ich nie kupuję. ;d
-
kupuję bravo głównie z plakatów albo dodatków, ale taką miałam potrzebę kupienia, że nie wiem xd. jest jeszcze FUNclub, ale to jest taka słiti gazeta, że mi się śmiać chcę xD
-
hahahaha, ja nigdy nie kupuję bravo, bo normalnie nie mogę z tego co oni piszą. w ogóle nie kupuję gazet tego typu, bo tam jeszcze jest chyba popcorn, trzynastka, nie wiem, nie znam się. ;o bravo czasem kupuję dla prezentów, ale i tak rzadko. xD
-
a ja ostatnio z nudów kupiłam bravo (nowe wydanie xd) i tam było, że Bieber odmienia swój styl, a on tylko założył bluzkę z napisem "Hooligan!". spokojnie, też słuchałam One Time ;<
-
wiem. jakieś napalone trzynastolatki musiały układać tą listę. ;d ja kompletnie nie rozumiem tej manii, co one w nim widzą? ani nie ma głosu, ani wyglądu, ani ubierać się nie umie. -,- całe życie będę pokutować za to, że kiedyś słuchałam one time i one less lonely girl, jaka ja byłam głupia. ;<
-
CO?! Boże, za jakie grzechy x__x! przecież on jest zwykłym chłopczykiem, a nie facetem ;<
-
ogólnie to przed chwilą skończyłam czytać Pudelka i nie wiem czy powinnam się śmiać czy płakać, ale bimber jest na siódmym miejscu na liście najseksowniejszych FACETÓW i wyprzedził nawet Deppa... x_x
-
nie no, on mi się na prawdę wszędzie pcha. nie dość, że wystąpił w CSI to mi jeszcze zhańbił Paramore - skandal :<
-
no mam nadzieję że nie

-
zaraz, chwila, stop. Bieber słucha Paramore :c ?