Hm, co do nastolatka, to nie wiem...Niegdy nie mialam osobiscie takiej sytuacji, wiem ze jak dziecko ma slabe oceny, to zabieraja...A probowalas kodami podwyzszyc?
A tak w ogóle to: Czy gdy nastolatek dostanie najniższą ocenę w szkole, to opieka społeczna go zabiera? Bo mi Emo lekcji nie odrobiła jednego dnia i teraz jej ciężko się wyrobić z pracami domowymi i ma już dwóję. :<
Nigdy nie miałam czegoś takiego, bo zawsze mieli same piątki...
A ty może wiesz?
Kurczę. Za późno...
Nie mam już drugiej tak wyjątkowej pary, jak ta: Emo Harmony [która jest emo ] i Victor Mushroom [który tańczy do metalu... ]
Heh. Fajni są.
Za słaby zapłon mam. xD
Jak tak teraz sobie myślę, to żałuję, że nie kamerowałam swoich simów, tylko zdjęcia im robiłam. Teraz by był teledysk, a wyszedł jakiś pokaz slajdów do muzyki, zachowany tylko dla siebie. -_-
No, ja mialam podobnie. xD Wczesniej bylo tak, ze sluchalam tylko wyrywkowe piosenki rocka, i coraz bardziej, coraz bardziej, az calkiem sie przerzucilam. Mysle ze to wplyw moich przyjaciolek xD
A ja pamiętam, jak słuchałam popu. Nie mogę powiedzieć, że byłam z tego zadowolona. Wkurzałam się, bo ciągle robił się coraz głupszy i głupszy i nudził mi się po prostu.
Skomentowałam. Zajrzyj.