Wróć   TheSims.PL - Forum > Extranjera
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy Extranjera i Sandy
Wiadomości odwiedzających od 11 do 20 z 59
  1. Extranjera
    14.10.2011 18:34
    Extranjera
    Sandy, żyjesz? Dlaczego cie nie ma ostatnio?
  2. Extranjera
    18.09.2011 16:53
    Extranjera
    Dobra, możesz mnie zabić, że długo nie dodawałam opowiadania, ale właśnie dodałam i zapraszam. Zła, że tak długo?
  3. Sandy
    16.08.2011 11:11
    Sandy
    Nie szkodzi Ach, ok, ok ^^
    Vistę? Ja nie umiem się obchodzić z Vistą, jakoś... nie mój typ A w XP też masz Worpada. Wchodzisz w akcesoria i tam oprócz notatnika masz też wordpada. No, a w dodatku możesz sobie ściągnąć bezpłatnie office'a. Jest prawie jak word, tylko właśnie darmowy ^^ To coś jak GIMP i Photoshop
  4. Extranjera
    16.08.2011 08:28
    Extranjera
    Przepraszam, że nie odpisywałam, ale byłam w Toruniu ^^ Nie jest zaręczony tylko tak mi się jakoś napisało, żeby nie powtarzać Drugi braciszek jest zaręczony
    Ja mam XP. Brat miał załatwić 7, ale mu się nie chciało i mi ukochaną Vistę zamienił na XP Więc zostaje tylko notatnik... Ale i tak muzę jakoś załatwić Worda, bo mam inne opowiadanie które chciałam zrobić takie dłuższe i muszę jakoś przenieść od koleżanki.
  5. Sandy
    11.08.2011 05:27
    Sandy
    Mam rozumieć, że brat się zaręczył? Bo tak wywnioskowałam... ^^
    Jak masz windowsa 7 możesz pisać w wordpadzie. Wygląda zupełnie jak zwykły word, tylko bez większości możliwości. Aż się zrymowało
    A nawet jeśli, to chyba wygodniej będzie ci pisać w wordpadzie niż w notatniku. Po prostu wypróbuj
    Ahah, moja krew! Też tak zawsze robiłam!
  6. Extranjera
    10.08.2011 17:56
    Extranjera
    Nie pytaj się lepiej... Nienawidzę mojego brata! Tak mi wcześniej zrobił kompa, że trzeba było zrobić aktywację Windowsa. Poprosiłam go grzecznie to latał do dziewczyny i się nie wyrobił. Więc ja wredna, poprosiłam go przy narzeczonej, żeby mi w końcu zrobił komputer. To on, że musi od nowa wszystko zainstalować, więc wszystko straciłam. A teraz znów będę czekać na Worda Ale się chyba wnerwię i zacznę pisać w notatniku, ale gorzej bo zaczęłam pisać nowe dłuższe opowiadanie i nie wiem czy moja koleżanka dalej ma żeby od niej przenieść
    A fryzurki mam Nawet z tej strony co zawsze brałam. Czasami klikanie we wszytko co jest na stronie się opłaca
    Ale się rozpisałam...
  7. Sandy
    07.08.2011 12:43
    Sandy
    I jak tam, znalazłaś fryzury, które cię interesowały?
    A w ogóle to co dalej? Nie widzę żadnych nowości u ciebie... (co równie dobrze może oznaczać, że jestem ślepa, ale oj tam! xD)
  8. Extranjera
    14.07.2011 18:03
    Extranjera
    Trzymaj, trzymaj. Bo ja nawet mogę się tam nudzić, ale chcę się nauczyć coś po włosku mówić od Marco
    No to jak tak nachalnie, prosto z mostu: Gdzie jest EF? Nawet wątku nie mogę znaleźć, żeby sobie poczytać
  9. Sandy
    14.07.2011 16:31
    Sandy
    Och, ja też byłam na plaży Byłam na wyspie Albarella i w Wenecji ^^
    No to trzymam kciuki żeby ci się udało, bo Włochy są naprawdę przecudowne i też je uwielbiam!
    I jasne, że chce mi się je czytać! Miałam cię nawet pytać, czemu tak stanęło, ale nie chciałam tak nachalnie prosto z mostu... xD
  10. Extranjera
    14.07.2011 15:56
    Extranjera
    A po za tym, właśnie dodałam opowiadanie. Chce ci się jeszcze czytać?

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:34.