Wróć   TheSims.PL - Forum > Extranjera
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy Extranjera i Lucha
Wiadomości odwiedzających od 11 do 20 z 106
  1. Lucha
    14.03.2012 16:53
    Lucha
    Hej Żyję, ledwo , ale żyję Nie miałam wogóle ostatnio czasu żeby wejść na forum, taki nawał nauki... Jeszcze nie wiem czy się nie przepisać do innego gimnazjum, bo mnie tam serio wkurzają :/ A co u cb?
  2. Extranjera
    12.02.2012 13:44
    Extranjera
    Hej Co tam?
  3. Lucha
    28.01.2012 20:22
    Lucha
    Próbuję przekonać kolegów mojego kolegi z I klasy, że ze sobą nie chodzimy, a teraz to raczej oni próbują mnie przekonać żebym się na nich nie gniewała ^^
  4. Extranjera
    28.01.2012 20:20
    Extranjera
    Nareszcie mam czas, żeby odpisać. Krzyżacy? Czytałam koszmar, ale jakoś dało się przeżyć
    U mnie? Siedzę nad matmą i nad kartą pracy na ferie i umieram. Teraz nareszcie zrobiłam jedno zadanie, gdzie ciągle robiłam ten sam błąd i mi nie chciało wyjść. Cały dzień nad nim siedziałam! Koszmar, teraz jeszcze muszę list motywacyjny i podanie.... Powinni dać walne na odrabianie lekcji...
    A co u cb?
  5. Lucha
    28.01.2012 20:03
    Lucha
    Co tam? ^^
  6. Lucha
    26.01.2012 14:44
    Lucha
    Bosh ! My jak będziemy mieć ferie to mamy na nie zadanych krzyżaków -,-' Jak się rozpoczynał ten rok szkolny, to nie miałam najmniejszego pojęcia, że będę przerwy siedzieć w bibliotece z przyjaciółką i chłopakami niektórymi z I klas, ani że ja i mój kumpel z Ia dostaniemy od jego kolegów status 'pary' ! Tak samo ona z jej kumplem!
    To jest porażka! Muszę jutro jak mam lukę przed kółkiem chemicznych z przyjaciółką iść oglądać wf chłopaków z Ia
  7. Extranjera
    26.01.2012 13:04
    Extranjera
    Ja mam ferie ^^ I muszę robić zadania powtórzeniowe (gdzie większości nie potrafię rozczytać) oraz wypracowanie na historię... Nienawidzę trzeciej klasy I jeszcze lekturę muszę przeczytać... Załamka...
  8. Lucha
    24.01.2012 16:51
    Lucha
    Fajny dzień dzisiaj miałam z przyjaciółką na wf - ach! Pierwsza lekcja niećwiczące - kantorek, my dwie bierzemy tarczę do treningów i ona każe mi o kimś pomyśleć i bić. No oki! Ale z obrotu za wysoko chyba uderzyłam, bo ją z łokcia w szczenkę trafiłam ^^ Resztę lekcji rzucałyśmy piłkę i gadałyśmy
    Lekcja druga- wchodzę do kantorka, ona już siedzi, podchodzę do manekina do treningów - czegoś na nim brakowało , coś zdjęli, ale spoko! - ona do mnie : "Asia! On jest bez tego twa..." nie dokończyła, bo ja walnęłam w niego z pięści, a ona " ...dy" ... Jak mnie ręka bolała! nadal mnie kostka od palca boli... pod koniec lekcji gasimy tam światło i tak piłką rzucamy - dostała w głowę ode mnie A później wychodzimy z kantorka - pusto na sali! Do drzwi bieg, stajemy i zakładamy ręce... pan akurat zamykał, podnosi wzrok patrzy - my po drugiej stronie i znów otwiera!
    Git ^^ A u cb też było w szkole ciekawie? ^^
  9. Lucha
    23.01.2012 16:21
    Lucha
    Jest! Po tygodniu nieodzywania się do mnie w końcu się idiota odezwał! Ale teraz ja mu powiedziałam, żeby się zamknął w końcu ... Smutam z tego powodu, ale trudno! Czuję się jak w horrorze! Sama w domu, ciemno, coś strzeliło, ja " hallo?", ale w horrorze nie ma chyba na fulla muzyki
  10. Lucha
    22.01.2012 19:09
    Lucha
    To nie śmieszne! Ale git! Zaatakowali stronę polskiego rządu ^^ Oby tego nie podpisali!

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 18:16.