Wróć   TheSims.PL - Forum > Lucha
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy Lucha i Searle
Wiadomości odwiedzających od 11 do 20 z 110
  1. Searle
    11.07.2012 14:43
    Searle
    Hej! Co tam? Ja skończyłam oglądać wszystkie sezony Buffy
    Teraz też czekam na kolejne Pamiętników Wampirów, bo w końcu Elena została wampirem
    Na wakacje gdzieś się wybierasz? A może już byłaś?
  2. Lucha
    17.03.2012 10:47
    Lucha
    Też tak sobie mówię ! Lepiej przyjaciel... Ehhh , trudno ! Potrafię przeżyć Przyjaciele są dobrzy w pocieszaniu mnie W szczególności jak zostaliśmy kilka razy już wyrzuceni z biblioteki, bo ciągle siedzimy całą bandą na tyłach i gadamy, bijemy się lub sesja zdjęciowa xD
    Nowe odcinki Secret Circle ! Wee ^.^ Pamiętników wampirów też już jest nowe Wynalazłam na necie 16 odcinek wreszcie
  3. Searle
    15.03.2012 17:41
    Searle
    Szkoda. Ale czasami lepiej mieć kogoś tylko wyłącznie za przyjaciela, niż nie mieć go w ogóle. Mam nadzieję, że szybko wyleczcie rany.
    Oglądałam chyba z dwa odcinki i na razie nie brnę w to dalej, bo mam tyle tych seriali pozaczynanych, że muszę je oglądnąć do końca, bo mi się już zaczną mylić
  4. Lucha
    15.03.2012 17:19
    Lucha
    Tak, miło ^.^ no szlag ! on ciągle tak mówił :/ Ale ja się przestałam przejmować i przestałam czuć ! A Secret Circle oglądałaś? A tak wg to szczerze wolałabym wogóle z nim nie chodzić, bo się świetnie jako z kumplem gadało, a teraz nie mam z kim tak pogadać głupio i fajnie jak z nim -,-
  5. Searle
    14.03.2012 18:34
    Searle
    Ja Pamiętniki też oglądam namiętnie Przykro mi z powodu zerwania, ale wszystko jeszcze przed Tobą
  6. Lucha
    14.03.2012 16:55
    Lucha
    O cześć ! Jak ja dawno na forum nie byłam Taa, ale niedawno z nim zerwałam, a szkoda, bo fajnie było... Cóż zaczynam nowy rozdział w życiu :/ A co u cb? Ja rzuciłam zupełnie oglądanie Buffy Teraz Pamiętniki Wampirów i The Secret Circle
  7. Searle
    01.03.2012 18:55
    Searle
    Jak tam? Poderwałaś jakiegoś chłopaka?

Oglądam 6 sezon Buffy: Spike i pogromczyni są razem!
  8. Lucha
    03.01.2012 14:55
    Lucha
    Fajno;D Ja miałam dzisiaj obciach, bo moja koleżanką krzyknęła do kolegi z klasy wyżej, że go wołam.... On tylko się popatrzył, a ja odwrócił wzrok...Tragedia...
    Ale nie myślę o tym, tylko o tym jak mnie niedawno kość ogonowa bolała od zderzenia z lodem na lodowisku ;D
  9. Searle
    02.01.2012 21:32
    Searle
    Również życzę Szczęśliwego Nowego Roku!
    A ja już 6 sezon Buffy oglądam
  10. Lucha
    31.12.2011 13:43
    Lucha
    Cześć! Szczęśliwego Nowego Roku życzę ^^
    A tak ogólnie to dawno do ciebie nie pisałam Co tam?

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 19:50.