No planuje dokończyć to, nie martw się Ale w następnym fs nie będzie wampirów i wilkołaków. Dla mnie ten temat jest już oklepany. Raczej pojawią się elfy, mroczne, elfy, orkowie itd. Tak z modthesims. Ogólnie stamtąd wszystko biorę
Jeżeli znajdzie się jakiś wampirek, wilkołak, to pewnie, ale wiesz,co na razie nie myśl nad fabułą tamtego, bo może ci się pomieszać, z tym co piszesz Ale tego nie porzucisz? Dociągniesz do końca, nie?
Jasne, że będę w stanie stworzyć te simy. Może nie takie same, ale bardzo podobne. Postaram się zrobić tak jak rudzielec poleciła i zobaczymy co będzie. A tak przy okazji już myślę o nowym fs osadzonym w świecie fantasy. Elfy, orki itd. Myślisz, że to dobry pomysł?
To zależy czy będę musiała odinstalować simsy, ale mam nadzieję, że nie. Nie chcę drugi raz tworzyć wszystkiego od nowa, bo znów zabierze mi to dużo czasu.
Dobra, zapomniałam napisać ci, ale teraz piszę Nie przejmuj się tylko na spokojnie to zrób nie poganiam cię jak coś jest nie tak Ale tekst masz? A Mia i Alex nie znikną ci z gry ? Mam nadzieję, że nie