Wróć   TheSims.PL - Forum > Stephenowa
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy Stephenowa i Aperlaxive
Wiadomości odwiedzających od 11 do 20 z 29
  1. Stephenowa
    30.12.2011 20:25
    Stephenowa
    Hahaha, moja by w ciągu jednej nocy zeżarła te szmaty. :<
  2. Aperlaxive
    30.12.2011 19:58
    Aperlaxive
    Moja sypiała zwykle w starych szmatach (kładłam jej) bądź na sianku
  3. Stephenowa
    30.12.2011 19:31
    Stephenowa
    Najczęściej na sianku. ;p Chyba, że je zjadła, to wtedy na mleczu bądź coś. >,< Albo na gołej ziemi, jak jej się kłaść gdzie indziej nie chciało. ;p Oliw załatwiała się w takim kącie jednym. ;p
  4. Aperlaxive
    30.12.2011 18:53
    Aperlaxive
    Moja miała w miseczce kibelek A teraz powiedziałam, że koniec! I od tego momentu załatwia się nawet w swoim łóżku. W czym twoja spała?
  5. Stephenowa
    30.12.2011 18:20
    Stephenowa
    Ja dla Oliwii raz wlałam wodę do miski i powiedziałam sobie, że nigdy więcej. Nie wiem, co ona myślała, ale to był jedyny raz gdy załatwiła się do tej miski. >,< A z poidła pijała jak nie miałam żadnych owoców pod ręką by jej dać. Ale potem zapomniała, że trzeba języczkiem popchnąć tą kulkę i tylko gryzła te metalowe.. -.-
  6. Aperlaxive
    30.12.2011 18:07
    Aperlaxive
    Moja, wodę zawsze z miski wylewała, a teraz z tego poidła to wcale nie chce pić...
  7. Stephenowa
    30.12.2011 17:23
    Stephenowa
    Moja z kolei nie lubiła kolb w ogóle. Kiedyś kupiłam jej takie w mojej opinii 'smaczne', żeby miała co gryźć, a ta tylko je zwalała z klatki i tyle. :< Piła wodę jak jej wlewałam do takiego czegoś, ale średnio to chyba lubiła. Wolała wodę z owoców, ogórki, jabłka, mlecz czy burak. ;d
  8. Aperlaxive
    30.12.2011 16:22
    Aperlaxive
    Czasami, jak jej się nudzi Moja kocha gryźć kolby
    Twoja świnka też nie piła wogóle wody?
  9. Stephenowa
    30.12.2011 15:39
    Stephenowa
    ..o.o A to już wg. mojego weterynarza jest jakimś mutantem i wybrykiem natury ta jego świnka! Ojeeej, jakie słodkie imię. Moja zwała się Oliwia, to była długowłosa jakaś. Myślałam, że jest upasiona, a jak się okazało to były tylko jej włosy. :< I potem w ogóle wychudła ze starości, nie miała mięśni, no i musiałam ją uśpić żeby się nie męczyła. :< Oj tam, charakter, to, że czasem pokuika nie świadczy o jej wredności. Twoja też gryzie pręty klatki? ;d
  10. Aperlaxive
    30.12.2011 14:18
    Aperlaxive
    Zwie się Kuleczka bo taki z niej grubasek. Słodka z wyglądu jest, z charakteru niestety nie
    btw: Świnka mojego kolegi żyje już 10 lat O_o

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 15:20.