Wróć   TheSims.PL - Forum > Stephenowa
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy Stephenowa i Anastazja
Wiadomości odwiedzających od 11 do 15 z 15
  1. Stephenowa
    08.01.2012 18:29
    Stephenowa
    Tak, imię mu zostawiłam-Asta. No, osobiście jakoś specjalnie mnie nie zachwyca, ale brzydki nie jest. Nad jednorogami pojawia się taka kolorowa chmurka, tylko w nocy, więc możesz pobuszować po podglądzie mapy i poszukać. : D
  2. Anastazja
    08.01.2012 18:27
    Anastazja
    Przyznaję, że można się w tym koniu zakochać od pierwszego wejrzenia Jest przesłodki. Tak się teraz zastanawiam... Bo kiedyś widziałam takiego białego konia i się zastanawiam czy to nie był ON... Teraz tylko nie pamiętam czy miał róg czy nie? Jak tam się sprawuje twój konik? On na początku miał jakieś imię?
  3. Stephenowa
    08.01.2012 17:32
    Stephenowa
    Tak, ten którego mam teraz jest moim pierwszym ogólnie. ;d U mnie nie ma pożarów, w ogóle nie chciałam mieć konia w tej rodzinie, ale jak widziałam jednoroga, tu musiałam zaadoptować.
  4. Anastazja
    08.01.2012 17:06
    Anastazja
    O! Nie wiedziałam o tym. Nawet jeszcze nie widziałam jednorożca na żywo, tzn. w simsach Wnioskuję, że te istoty są przydatne. U mnie często są pożary, więc przydałby mi się taki konik ^-^
  5. Stephenowa
    08.01.2012 15:56
    Stephenowa
    Jednorożec może powodować pożary, bo ma taką umiejętność. Może też je ugaszać, bądź przeklinać czy błogosławić faunę, czy tam florę.. Chyba faunę. : )

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 04:10.