Wróć   TheSims.PL - Forum > Stephenowa
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy Stephenowa i zły chipsik wrogar
Wiadomości odwiedzających od 11 do 20 z 40
  1. Stephenowa
    26.02.2013 20:22
    Stephenowa
    No ja widzę, co napisał. Wybacz, ale muszę się z nim zgodzić, bo tak właśnie się zachowujesz.
    Ludzie się do ciebie nie przyczepili!! Kiedy to do ciebie dotrze?! To, że nie zrobiłeś na nich dobrego wrażenia to jedno, ale fakt, iż zwracają ci uwagę, gdy robisz błędy lub obrażasz innych, to jeszcze nie przyczepianie się!!
    I na prawdę, powiedz mi co ma życie mojej rodzinki do tego, czy wiem jak wygląda dramat w simsach, bo ja za cholerkę nie mogę znaleźć powiązania!!
  2. zły chipsik wrogar
    26.02.2013 20:20
    zły chipsik wrogar
    a po za tym jak się ze mnie nabijacie to nigdy do was nie zmienie nastawienia by się przydało pomyślec troche
  3. zły chipsik wrogar
    26.02.2013 20:19
    zły chipsik wrogar
    ''bo ten gówniarz nie wie co pisze'' to właśnie napisał pan altair..wiesz co mam dośc ludzi któzy się do mnie przyczepili a ty nie wiesz co to dramat w ojsg bo twoja rodzina wiedzie szczęśliwe życie itp.
  4. Stephenowa
    26.02.2013 20:16
    Stephenowa
    Tiaaaa. Ten żarcik sytuacyjny ci nie wyszedł, wybacz.
    Nie mówię, że jesteś jednym złym, bo nie pochwalam niektórych zachowań w stosunku do ciebie, niemniej nie zmienia to faktu, że robiąc z siebie ofiarę i obrażając innych do niczego nie dojdziesz. Przynajmniej nie tutaj.
  5. zły chipsik wrogar
    26.02.2013 20:15
    zły chipsik wrogar
    jaki ja jestem zły jaki ja jestem potwór niewiasto! pchnij ten nóż me sece bym szczezł!
  6. Stephenowa
    26.02.2013 20:14
    Stephenowa
    Haahhaah, czy ty myślisz, że ja wchodzę na forum tylko kiedy ty tam jesteś? No to grubo się mylisz. Czytam wszystkie aktualności w tematach z ojsg.
    No bo najwidoczniej myślał, że nie wiesz, jeny, ogarnij się. Nikt ci krzywdy BEZ POWODU nie robi, więc może zamiast miałczeć, jacy to my źli nie jesteśmy, poszukaj wad w swoim zachowaniu.
  7. zły chipsik wrogar
    26.02.2013 20:11
    zły chipsik wrogar
    jest coś takiego jak lista osób które temat przeglądają a po za tym to mnie traktuja jak nooba! ktoś mnie pouczał jak wygląda duch w simsach -.- [duch sima nie zwierzaka]
  8. Stephenowa
    26.02.2013 20:10
    Stephenowa
    A jak mogłeś widzieć,żebym coś przeglądała? To, że się nie odzywałam nie znaczy, że nie czytałam. O to właśnie chodzi, że ja z reguły się nie wtrącam, gdy ktoś pisze głupoty, ale czasami już człowieka zbyt nosi...
  9. zły chipsik wrogar
    26.02.2013 20:09
    zły chipsik wrogar
    a i ras jak z kimś gadałaś to napisałaś o mnie że jestem beznadziejny a potem mówią ze mi niby nic nie robicie -.-
  10. zły chipsik wrogar
    26.02.2013 20:09
    zły chipsik wrogar
    lol.mam swoje zdanie o co ci chodzi [chodzi mi o ojsg mile i anie]

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:17.