Wróć   TheSims.PL - Forum > Aperlaxive
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy Aperlaxive i ultraviolence
Wiadomości odwiedzających od 11 do 20 z 45
  1. Aperlaxive
    03.03.2012 13:17
    Aperlaxive
    O jeju! Masz pecha. Ja liczę, że mnie żadna, przerażająca przygoda nie dopadnie... Ale najbardziej zbugowany prawdopodobnie jest Egipt. Chyba każdy ma z nim problem
  2. ultraviolence
    03.03.2012 13:09
    ultraviolence
    Sama widzisz Ja miałam podobną sytuację, ale tylko raz (albo dwa, ściślej rzecz ujmując). Wyjechałam nastolatkiem do Egiptu. Po wczytaniu zapisu okazało się, że sim nazywa się całkowicie inaczej i ma dwoje dzieci, które... były starszukami w podeszłym wieku. Później, kiedy Walter (bo takie było jego pierwotne imię) stał się młodym dorosłym, dopadł mnie problem klonowania. Na szczęście po wrzuceniu Overwatcha wszystko się unormowało

BTW, dodatkowe dziecko, o którym pisałaś, to właśnie dobry przykład samoistnej "modyfikacji drzewa genealogicznego"
  3. Aperlaxive
    03.03.2012 13:01
    Aperlaxive
    O klonowaniu i zmianach w DG to nie, ale raz pamiętam jak wróciłam z podróży a w domu czekał na mnie dzieciak... brr..
  4. ultraviolence
    03.03.2012 12:50
    ultraviolence
    Mękach? A co, nie szło coś? Pamiętaj tylko o zapisaniu stanu gry przed wyjazdem, bo w razie, jakby wkradł się jakiś bug w podróży, to zawsze będziesz mogła bezpiecznie cofnąć się do zapisu w rodzimym mieście (słyszałaś chyba o samoistnych klonowaniach simów, zmianach grupy wiekowej albo różnych dziwnych modyfikacjach w drzewach genealogicznych?).
  5. Aperlaxive
    03.03.2012 12:45
    Aperlaxive
    Ja właśnie po 3dniowych mękach zainstalowałam WP, zagram sobie. Może jeszcze obejrzę film? Nudy...
  6. ultraviolence
    03.03.2012 12:38
    ultraviolence
    Witam Nadszedł weekend, próbuję odpoczywać. Wieczorem chyba zrobię sobie mini-spa A co tam u Ciebie?
  7. Aperlaxive
    03.03.2012 09:39
    Aperlaxive
    Cześć Heleno.. Co tam u Ciebie?
  8. ultraviolence
    24.02.2012 11:49
    ultraviolence
    Czy ja wiem? Według mnie jedno może funkcjonować bez drugiego. Przykład? Człowiek mądry, to człowiek doświadczony, posiadający dużą wiedzę podręcznikową z najróżniejszych dziedzin. A inteligencja jest raczej cechą wrodzoną - zdolnością szybkiego rozumowania, nierzadko łączącą się z bystrością umysłu i pojmowaniem różnych rzeczy. Mądry osobnik nie zawsze wykazuje cechy osoby inteligentnej (patrz: typowy szkolny kujon ).
  9. Aperlaxive
    23.02.2012 21:56
    Aperlaxive
    Ale jedno z drugim się pokrywa...
  10. ultraviolence
    23.02.2012 21:54
    ultraviolence
    Inteligencja i mądrość to nie to samo.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 16:14.