Wróć   TheSims.PL - Forum > Kethael
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy Kethael i Panna Lawenda
Wiadomości odwiedzających od 11 do 20 z 27
  1. Kethael
    23.03.2012 20:38
    Kethael
    Teraz będzie leciał trzeci. Trochę dziwnie się ogląda, kiedy wie się, co nastąpi, ale mimo wszystko dobrze jest sobie przypomnieć ważne kwestie od czasu do czasu.
    Ian 33
    Oj, nie musisz. Doskonale to rozumiem. Sama miałam ostatnio plan co do następnego odcinka, ale wszystko wyleciało mi z głowy >___<
    Boże, całkiem zapomniałam Najpóźniej jutro możesz spodziewać się mojego komenta, bo nie wiem, czy zdążę dzisiaj
  2. Panna Lawenda
    22.03.2012 15:57
    Panna Lawenda
    Wow, nieźle 8D Ale super, że będzie leciał, bo w sumie muszę nadgonić
    Lubię ten serial, nawet bardzo, więc za tydzień w poniedziałek sobie pooglądam
    który odcinek teraz emitują? Ja się zatrzymałam na 16 albo coś koło tego.
    PAMIĘTAM, jak leciał pierwszy sezon to oglądałam z mamą, która była Team Damon, nie dziwie się zresztą 8D
    Mwhaha, Ian, przystojniaczek

Ja wczoraj dostałam mega weny jak poszłam spać i przed snem układałam sobie zdania i pomysł, a potem zasnęłam i rano juz nie pamiętałam :CCC
    Chyba nie muszę mówić jaka jestem wkurzona? :C
    Trzeba było wyjść z łóżka, wziąć kartkę, długopis i pisać. O tak, następnym razem tak zrobię
    Już nic mi nie umknie 8D
    Czytałaś już moje opowiadanie? :3 W sumie muszę skomentować komentarze, żeby nie było, że mam to w dupie, ale zawsze brak mi czasu. Ostatnio jestem taka zalatana, dużo nauki, ale przynajmniej widać efekty :3
  3. Kethael
    18.03.2012 22:39
    Kethael
    Ja nadrobiłam ostatnio, ale ostatniego odcinka nie widziałam (16).
    W poniedziałki na TVN leci drugi sezon ^___^ Oglądam dla przypomnienia

Fajnie by było, bo naprawdę czasu brakuje na wszystko ostatnio
  4. Panna Lawenda
    18.03.2012 17:53
    Panna Lawenda
    no mam nadzieje! XD
    wszyscy czekamy ze zniecierpliwieniem

ale spoko, nie bede robic presji XD wiem jak to jest, gdy na ciebie naciskaja a ty nie masz weny/czasu/czy innych tam rzeczy
    wiec czekamy, czekamy! ^^

ja dzis probowalam cos skrobnac, ale skonczylo sie na paru zdaniach, to juz nie chodzilo o wene, ale chyba po prostu dokucza mi brak czasu. yeah, uroki liceum .-.

ach, ja bym chetnie ogolnie nadrobila pamietniki wampirow, ale nie dotarlam nawet do momentu w ktorym pojawia sie klaus, jaka szkoda :c
    tylko ze teraz moimi zajecia jest czytanie, pisanie, nauka no i nie moge zaniedbywac znajomych :C ach, gdyby tylko doba trwala dluzej
  5. Kethael
    16.03.2012 15:28
    Kethael
    U mnie jakoś słabo idzie ;< No, ale w ten weekend postaram się coś wymodzić
  6. Panna Lawenda
    10.03.2012 17:38
    Panna Lawenda
    O, hej.
    Oj, to nic takiego, że za tydzień, ważne, że w ogóle ^^
    Niby należę do ludzi niecierpliwych, ale również do wyrozumiałych XD
    Poczekam, poczekam ^^.
    A jak Tobie idzie z pisaniem?
    Chętnie bym poczytała jakiś nowy odcinek
  7. Kethael
    09.03.2012 19:05
    Kethael
    Hej Widziałam, że wsadziłaś swoje opowiadanie. Niestety najwcześniej skomentuję je za tydzień, no cóż... siła wyższa
    Bardzo bym chciała zrobić to dzisiaj, ale mam nadzieję, że zrozumiesz
  8. Kethael
    31.01.2012 12:55
    Kethael
    Ja ostatnio same horrorki pisuję ^^
    No właśnie. Nie lubię też tekstów typu: ''O, fajne, czekam na next'', bo to nic autorowi nie daje. Poza tym nieuzasadniona krytyka też mnie irytuje.
  9. Panna Lawenda
    31.01.2012 12:16
    Panna Lawenda
    ahaha, ja kiedys pisalam strasznie melancholijne powiesci o smierci, WTEDY DOPIERO BY MNIE WYSLALI DO PSYCHOLOGA!
    mialam kiedys taki okres w zyciu, a jak napisalam o swoich odczuciach to jakos tak lzej mi na duszy bylo. ale to juz sie na szczescie skonczylo.
    wiesz, chyba nawet wstawie to na forum niedlugo >D a co mi tam. zreszta ja lubie krytyke, wiesz co poprawisz i w ogole, pamietam jak wstawilam moje pierwsze fotostory na forum, dzieki poradom innych uzytkownikow szlo mi lepiej. chociaz nie ma nic bardziej irytujacego jak ktos napisze 'pf, glupie, przestan pisac' a swego czasu takie komentarze pojawialy sie na forum. wiec krytyka jest dobra, ale ta konstruktywna, bo taka jak ta powyzej no to coz...
  10. Kethael
    19.01.2012 14:35
    Kethael
    Ja tam tego swojego horrorka też nikomu nie pokazałam. A jak, jeszcze wyślą mnie do psychologa Wolę nie ryzykować, bo mam naprawdę różne pomysły
    Trzy rozdziały to nie tak mało! Nie myśl, tylko wstawiaj. Jak ja miałabym myśleć, to nigdy niczego bym tu nie dała -_-'
    Wiem, jak to jest słyszeć ''no, fajne, czekam na następną część'' w komentach.
    Dla mnie takie ''opinie'' nie mają sensu, bo nic nie dają autorowi. Co mi po tym, do jasnej ciasnej?

O, ja też lubię gadać o niczym ^^

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 04:38.