Wróć   TheSims.PL - Forum > Kethael
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy Kethael i Lexi
Wiadomości odwiedzających od 11 do 16 z 16
  1. Lexi
    17.05.2011 13:54
    Lexi
    Heh, dzięki Na początku miało być fs przygodowe o znalezieniu Atlantydy, ale w ostatniej chwili zmieniłam na horror. Tak, większość zdjęć robiona w Sims 2. Zostało mi jeszcze kilka części do zainstalowania i biorę się za zdjęcia. Kupić można za bodajże 20 zł, ale nie widziałam jej nigdzie. Ani w empiku, ani w media. Gra jest straszna, bo nie masz broni tylko musisz uciekać i chować się. Do tego nie wiadomo kiedy coś wyskoczy
  2. Kethael
    17.05.2011 13:53
    Kethael
    chodzi mi o amnesie! nie sims 2. Dziwnie to napisałam
  3. Kethael
    17.05.2011 13:50
    Kethael
    Dobry pomysł, bo fs świetne O błędach teraz nie będe gadać. Ale fabuła itd super.
    Zdjęcia robisz w the sims 2 no nie? Myślałam, żeby ściągnąć, ale ponieważ net mi chodzi bardzo wolno, chciałam najpierw zapytać, czy warto. Kupować nie będę, bo brak kasy itd
  4. Lexi
    17.05.2011 13:45
    Lexi
    Jeśli masz na myśli to, że dobra znaczy straszna to tak. Jak gramy z sąsiadami to zawsze w kilka osób, żeby się zmieniać bo jednej osobie jest ciężko grać bez przerwy np 30 min. Pisząc następny odcinek przestraszyłam się jak mamie spadło coś w kuchni. Podskoczyłam jak oparzona xD Zresztą ta firma wydała wcześniej jeszcze jedną grę i planuje po tym fs zrobić jakby kontynuacje
  5. Kethael
    17.05.2011 13:27
    Kethael
    To znaczy, że gra dobra?
  6. Lexi
    17.05.2011 13:23
    Lexi
    Ja jej nie kupowałam, sąsiad zgrał na pendriva mojemu Krzysiowi no gramy czasem, ale przeważnie niedługo bo ciężko wytrzymać psychicznie xD

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:16.