Wróć   TheSims.PL - Forum > Lubie
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy Lubie i Gio
Wiadomości odwiedzających od 11 do 15 z 15
  1. Gio
    11.08.2013 16:10
    Gio
    Hej Tak przeglądam sobie forum i natrafiłem na Twoją sygnę Wiesz, że SWAG to skrót od Secretly We Are Gays?
  2. Gio
    09.02.2012 15:48
    Gio
    z wielkopolski

ok, zaczaiłem
  3. Lubie
    09.02.2012 14:12
    Lubie
    Tej, z jakiego woj. jesteś ?
    Ja też mam od soboty ferie . :3
    Tu masz taki opisik tego miasta. JEszcze szkielet będzie robił Einarr, więc wybierzemy ten bardziej pasujący.
    Miasto ma być takie angielsko-leśne. Nie musi być jakoś wielce zróżnicowane pod względem terenu (chodzi o to, że nie muszą być wielkie góry, wystarczą małe pagórki)
    Jest tam centrum, a od niego odchodzą "ważniejsze" ulice, a od nich (niekiedy) odchodzą małe uliczki. Najlepiej byłoby, gdyby ulice były tak porozmieszczane, jak w ts2, czyli prostopadle i równoległe (nie wszystkie) żeby można było dopasować domy do ulic.
    Za miastem zrób miejsce na bazę wojskową, stadion i oczywiście cmentarz, Koło niego zrób małą działkę domową (?), żeby tam umieścić domek starej babki. A i jeszcze może być jakaś rzeczka, czy nawet jeziorko. I żeby było tak trochę porośnięte drzewami te miasto :3
    A co do reszty, to już twoja sprawa.
    OK ?
  4. Gio
    09.02.2012 14:10
    Gio
    no właśnie nie zacząłem, bo widziałem, że zmieniliście chyba opcję i teraz chcecie jakieś brytyjskie miasteczko A ferie zaczynam od soboty, więc się za to wezmę.
  5. Lubie
    08.02.2012 19:56
    Lubie
    Gio. :3
    Słuchaj. Zacząłeś robić ten szkielet ?
    Jeżeli tak, pokazałbyś jak to na razie wygląda ?
    (nie pośpieszam ani nic...)

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:48.