Wróć   TheSims.PL - Forum > Lubie
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy Lubie i Marian...
Wiadomości odwiedzających od 11 do 20 z 22
  1. Marian...
    15.07.2012 23:46
    Marian...
    Jeśli tylko będzie któraś warta zainteresowania, obiecam się postarać udostępnić ją...
  2. Lubie
    15.07.2012 23:43
    Lubie
    To czekam na te "stare" prace.

I mam nadzieje, że jak w którymś projekcie mi się spodoba bryła, będę mógł pożyczyć. XD?
  3. Marian...
    15.07.2012 23:37
    Marian...
    Jeśli mam być całkowicie szczery, to ja nie robię w tej grze nic więcej poza budowaniem
    Włączam ją wyłącznie w tym celu ;p
    I mam właśnie ochotę założyć w dziale "domy" temat ze zdjęciami projektów, które przepadły razem z nadejściem komputerowej awarii, a których zdjęcia (powiedzmy - próbne) zachowały się, ale jest tego tyyyyle, że nie wiem jak to zrobić i leży to cały czas nie ruszone.
    A były tak takie fajne rzeczy, których odżałować nie mogę, w tym dwie bryły, nad którymi męczyłem się chyba z pół miesiąca...
  4. Lubie
    15.07.2012 23:31
    Lubie
    Dziękuję :3
    Wiesz, ja dlatego lubię simsy, bo nie są realne w 100%. A poza tym, nie grałem w nie (tak dłuższy czas) od jakiegoś roku? Jak włączam grę, to tylko buduję, albo bawię się modami. Od czasu , do czasu pogram simowy tydzień, czy dwa i kasuję sava.
  5. Marian...
    15.07.2012 23:29
    Marian...
    Ale sukces jest, gratuluję ;D
    A ja czuję się zobowiązany robić dobre projekty mimo, że to wyłącznie zabawa. Cóż wspólnego ma ta gra z rzeczywistością? Nic.
    Dosłownie nic.
    Ale studia zobowiązują ;p
  6. Lubie
    15.07.2012 23:24
    Lubie
    Dzięki. ;>

Powiem ci, że to był eksperyment, nigdy się w "klimaty' nie bawiłem. Robiłem domki jak z czasopism, ale ten to wyjątek. :3
  7. Marian...
    15.07.2012 23:22
    Marian...
    No, powiem Ci, że Qwerty wysoko podniósł poprzeczkę, ale wcale od niego nie odstajesz
    Obie prace na szalenie wysokim poziomie, warto było zajrzeć!
    Objętościowo mniejsze niż te w ts2, ale jakby bardziej w klimacie.
    Świetne dodatki!
    Uchwyciłeś atmosferę!
    U mnie właśnie tego brak, ale trudno, ja zawsze buduję specyficznie...
  8. Lubie
    15.07.2012 23:18
    Lubie
    No ba, że startuję. Projekt wstawiłem jakiś tydzień temu. XD

Z jednej strony, dobre, że przedłużyli termin, bo więcej osób się zgłosi, ale z drugiej większa konkurencja.

Szczerzę, wole przegrać przy dużej konkurencji, niż wygrać walcząc tylko z jedną pracą.
  9. Marian...
    15.07.2012 23:14
    Marian...
    Cep ze mnie! Oddałem taki sh*t, nie dokończony i z kulejącą estetyką, a właśnie przed chwilą wyczytałem, że termin oddawania przedłużony jest o 2 dni!
    Będę teraz walczył o możliwość poprawy własnej prezentacji, bo mnie zmylili...

A do ts3 jeszcze nie zajrzałem, zaraz ten błąd naprawię.
    Startujesz?
  10. Lubie
    15.07.2012 23:06
    Lubie
    Wiesz ty co, konkurencja się ciebie bi.
    Ja tylko czekam na prace innych, tylko że w ts3. :3

HA, co o tam pisać. mówisz, że to twoja praca i tyle powinno starczyć. XD

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 21:14.