Wróć   TheSims.PL - Forum > Piwusia
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy Piwusia i miłośniczka zwierząt
Wiadomości odwiedzających od 11 do 20 z 22
  1. miłośniczka zwierząt
    06.02.2013 18:04
    miłośniczka zwierząt
    Obecnie jestem przeziębiona i instaluje sobie od nowa 2. Na razie poza ZG do 3 nie kupiłam żadnego nowego dodatku ani akcesoriów bo najpierw uzupełnię braki w 2. A poza tym 2 jest fajna . I teraz zamierzam od nowa grać rodzinkami twórców gry pewnie znów zacznę od Miłowa. A poza tym dodatki i akcesoria do 3 są drogie i niedopracowane.
  2. Piwusia
    04.02.2013 06:45
    Piwusia
    Jak minęły Ci Święta i Sylwester? Ja mam nowego lapka i pogrywam trochę w Simsy. Rozwijam swoje zainteresowania takie jak pisanie opowiadań i rysowanie, uczę się na terapeutę zajęciowego...Ogólnie nie jest najgorzej, mimo, że trochę ostatnio chorowałam (były to juz dosc powazne problemy, ale juz jest dobrze).Dawno nie pisałyśmy, a pomyślałam sobie, że szkoda by było już nic nie pisać skoro poznałyśmy się na tym forum dla fanów Simsów. Kupiłaś sobie nowy dodatek do trójki "Cztery Pory Roku" i jakieś akcesoria czy wróciłaś na stałe do gry w Simsy 2?
  3. miłośniczka zwierząt
    17.11.2012 21:48
    miłośniczka zwierząt
    I dobrze że grasz bez kodów ja gram Danuta Pakułą simką twórców skończyła ona studia i teraz zamieszka w Kwitnących wzgórzach i weźmie ślub z narzeczonym . Będzie miała 1 lub 2 dzieci z nim. Wstaw jakieś zdjęcia ze swojej obecnej rodzinki.
  4. Piwusia
    17.11.2012 19:54
    Piwusia
    To fajnie jesli kupisz sobie te wydania Harrego, prawdziwa z Ciebie fanka I fajnie że wciąż lubisz Sims 2. Mi po raz pierwszy udało się zmienić Simkę w Simorośl, do tej pory nigdy mi się to nie udało.Muszę jeszcze spróbować zmienić jakiegoś Sima w wilkołaka i zombie, ale to pewnie będzie trudne. Gram bez kodów.
  5. miłośniczka zwierząt
    17.11.2012 18:14
    miłośniczka zwierząt
    tak zamierzam je kupić jak będę miła kasę na razie zbieram kasę na uzupełnienie braków w 2 bo brakuje mi tylko 3 akcesoriów. Ostatnio ciągle skacze z the sims 2 na the sims 3 i tak, w kółko ale teraz chyba na dobre powrócę do kochanej 2. Mam nawet pomysł by ze studentki zrobić wampirzycę i nią później grać.
  6. Piwusia
    16.11.2012 13:36
    Piwusia
    Teraz mogę grać w Simsy 2 komfortowo, do trójki mnie nie ciągnie.Miłośniczko Zwierząt widziałam ostatnio w empiku wydania wszystkich części Harrego Pottera w nowych okładkach, są eleganckie i wyglądają dorośle.Zainteresowałaś się może tymi wydaniami?
  7. miłośniczka zwierząt
    04.11.2012 16:57
    miłośniczka zwierząt
    Ja obecnie wróciłam do starej dobrej 2 i gram w nią ale planuje na wiosnę zainwestować w lapka by móc pograć w the sims 3 . Bo do 3 uzupełnię braki tak, samo jak do 2 . do 2 brakuje mi już tylko 3 pakietów akcesoriów. a 3 uzupełnię jak już wyjdzie do niej ostatni dodatek.
  8. miłośniczka zwierząt
    14.10.2012 11:30
    miłośniczka zwierząt
    aha ja wczoraj sobie the sims3 odpaliłam i jak na razie chodza zrobiłam wczoraj w SV nowa rodzinke bo tamta wielka rodzina wampirów mnie juz znudziła i chciałam troche pograć normalna rodzinka
  9. Piwusia
    14.10.2012 06:52
    Piwusia
    To fajnie, też lubię Jeżycjadę. Na razie nie gram w Simsy 2, do czasu wymiany parametrów kompa, bo na razie żadna z tego frajda.Simsy na niskich detalach,hm
  10. miłośniczka zwierząt
    13.10.2012 12:41
    miłośniczka zwierząt
    Nie nie zrezygnowałam tylko po prostu zajęłam się, czytaniem książek Małgorzaty Musierowicz cykl " Jeżycjada"

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 03:05.