Wróć   TheSims.PL - Forum > Fisia
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy Fisia i miłośniczka zwierząt
Wiadomości odwiedzających od 11 do 20 z 22
  1. miłośniczka zwierząt
    27.05.2012 18:13
    miłośniczka zwierząt
    Ja dzisiaj planuję pograć trochę w Miłowie rodzinkami twórców bo moja obecna rodzinka mi się, już trochę znudziła więc jeszcze dzisiaj pogram sobie Diną która urodziła 2 dzieci Mortiemu jak ostatnio nimi grałam i teraz do nich wrócę . Natomiast Nina urodziła Donowi syna a Kasandra jest w ciąży z Dariuszem Marzycielem o ile dobrze pamiętam bo dawno nimi nie grałam.
  2. Fisia
    27.05.2012 17:59
    Fisia
    Ja się przyczepiłam do pewnego bloku w Jaskini Pokrzyku i wprowadziłam tam trzy moje rodziny. Pierwsza składała się z kosmitki (o której Ci chyba kiedyś opowiadałam) i jakiejś współlokatorki nie mającą z nią nic wspólnego. Teraz są przyjaciółkami. Dodatkowo niedawno kosmitka urodziła córeczkę Zaraz powiem kto był tatusiem.
    Druga składa się z dorosłej Simki (ma na imię Claire), jej dwójki dzieci (łącznie to ma 4, ale dwie córki się wyprowadziły) i wnuczki, ale zaraz do tego dojdę.
    Trzecia rodzina najwięcej namieszała, a konkretnie pewien podrywacz o imieniu Juan (Don Juan z niego xd Specjalnie go tak nazwałam). Mimo że miał żonę, wciąż sprowadzał sobie nowe kochanki, w tym moją kosmiteczkę i córkę Claire. Każdą zaprowadził do łóżka i nietrudno się domyśleć co było tego następstwem Ze swoją żoną również miał dziecko. To była dziewczynka, Ruby, niestety długo nie cieszyła się towarzystwem mamy, bo spłonęła w pożarze (mama w sensie). No i to tyle.
  3. miłośniczka zwierząt
    27.05.2012 17:51
    miłośniczka zwierząt
    no to fajnie . Ja obecnie planuje uzupełnić sobie kolekcje the sims 2. Obecnie mam w the sims 2, 6 osobowa rodzinkę ale niedługo będzie ona 8 osobowa
  4. Fisia
    27.05.2012 17:44
    Fisia
    A nic, pierwsze poziomki dojrzewają w ogródku
  5. miłośniczka zwierząt
    27.05.2012 17:42
    miłośniczka zwierząt
    Hej co tam u ciebie słychać?
  6. Fisia
    18.04.2012 13:24
    Fisia
    Cześć Wiesz co, jestem chora i siedzę w domu Boli mnie brzuch i głowa, mam odruchy wymiotne i rozwolnienie... Oraz prawie 39 stopni gorączki. Zaczęło się wczoraj, było mi przeraźliwie zimno, a potem nadeszła gorączka. Cały czas jestem sama w domu i nie mam co robić, lekturę szkolną przeczytałam, wszystko co miałam zrobić zrobiłam. Ale chyba pójdę spać, jakoś tak... kręci mi się w głowie.
  7. Fisia
    11.04.2012 15:50
    Fisia
    Ja nie gram w Sims 1 bo mi się myszka nie pokazuje Nie wiem czy to wina gry, płyty czy komputera.
  8. miłośniczka zwierząt
    11.04.2012 15:47
    miłośniczka zwierząt
    ja jednak udało mi się znaleźć pliki w rejestrze z the sims 1 i je usunęłam i teraz instaluje sobie 1 i w nią będę grała
  9. Fisia
    11.04.2012 15:45
    Fisia
    Ja w ogóle od niedawna mam Windows 7 na komputerze, nie chciało mi się instalować wszystkich dodatków do Sims 3 i samą podstawę zainstalowałam, poza tym do Kariery zgubiła mi się instrukcja, a co za tym idzie nie można wklepać kodu. Ale w Sims 2 mam już wszystko dobrze zainstalowane i gram sobie, a ostatnio zajęłam się meblowaniem domów.
  10. miłośniczka zwierząt
    11.04.2012 15:13
    miłośniczka zwierząt
    u m,nie dobrze chce wrócić do grania w the sims 2 bo 3 po zakupieniu Luksusowego wypoczynku strasznie się zacina ;(

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:28.