Wróć   TheSims.PL - Forum > Yuki
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy Yuki i Trykuu.
Wiadomości odwiedzających od 11 do 20 z 80
  1. Yuki
    10.06.2012 17:37
    Yuki
    Blog, strona... dla mnie to wszystko jedno, ważne, że jest twoja i wstawiasz tam swoich pięknych simów
    Ja tam za bardzo nie umiem posługiwać się internetem. Ba, gdybym chociaż komputerem przyzwoicie potrafiła się posłużyć x]
  2. Trykuu.
    10.06.2012 17:24
    Trykuu.
    Wydaje mi się, że to mój blog
  3. Yuki
    10.06.2012 17:14
    Yuki
    Łoho, co my tu mamy? ^ ^
    Tylko jednego nie ogarniam, o co chodzi z tym tumblrem? No i to jest twój blog czy strona na tumblrze? Wiem, że to są głupie pytania, ale po prostu nie wiem o tym nic.
    A tak poza tym, to baardzo ciekawy blog (strona internetowa? o.O). Twoje simy są piękne, tylko zazdrościć.
  4. Trykuu.
    10.06.2012 13:28
    Trykuu.
    http://trykss.tumblr.com/ chyba tutaj zaczne spamowac fotami z simsow
  5. Trykuu.
    10.06.2012 13:05
    Trykuu.
    Czułe, po prostu czułem, że się o nie zapytasz. Strony nie pamiętam bo to jakaś ruska hahahah, ale wyślę Ci na privie, parę minutek
  6. Yuki
    10.06.2012 12:46
    Yuki
    Myślisz, że możesz ot tak, bezkarnie, wstawiać nowego sima na tle odjechanych murali i nie powiedzieć skąd je ściągnąłeś?
    A co do tych włosów, to skoro juz raz za nie zapłaciłeś, to w Store powinna się pojawić opcja pobrania bez płacenia. Ja tak w każdym razie mam.
  7. Yuki
    08.06.2012 23:14
    Yuki
    Wysyłaj te paznokcie, chętnie zassę. x]
    Co do tych występów, to swego czasu tańczyłam breaka i crumpa, więc wkręciłam się do grup tańczących na ulicach mojego miasta no i raz na jakiś czas wyłaziliśmy na miasto, żeby pozbierać trochę pieniędzy na cele charytatywne. potem doszły do tego osoby, które potrafiły śpiewać, w końcu nawet udało się zwerbować ludziki z zielonych robiących dramy. Był mega wypas, ale teraz odwidziało mi się to wszystko. Nie mam czasu ani chęci, kręcą mnie teraz inne rzeczy.
  8. Trykuu.
    08.06.2012 18:02
    Trykuu.
    Ten paznokcieć mam w paru cześciach, więc mam naturalny pękajacy lakier
    Występny uliczne?
    Powiedz więcej
  9. Yuki
    08.06.2012 17:46
    Yuki
    Nic poważnego poza pękniętym paznokciem i trochę uciętym palcem? No ja tego nie nazwałabym "niczym poważnym". x]
    No ale tak zazwyczaj jest, że nie czuje się nic, do momentu kiedy zobaczy się kałuży krwi. Coś o tym wiem
    No a dresik wygodny jest. x] Co prawda mi w dresowych, luźnych spodniach zdarzyło się tylko paradować na występach ulicznych, wiesz, tańce, śpiewy i takie tam, no ale mi było w nich wyjątkowo komfortowo.
    Też liczę na lepszą wiarę w LO.
  10. Trykuu.
    08.06.2012 17:06
    Trykuu.
    Ja ogólnie uchodze w tej szkole za dresa hahah (bo czasami przyjde w dresie i łohoho). Dlatego teraz zapierniczam do publicznej szkoły bo już nie mogę.
    Yuki, wiesz co to blaszak? Wydaje mi się, że wiesz =d, to dzisiaj mi taki blaszak upadł na palce, ja na początku nie zauważyłem tego potoku krwi na początku dopiero po jakiejś minucie hah. Nic poważnego się nie stało( a w sumie to dziwne, bo taki blaszak jest bardzo ciężki) poza pękniętym paznokciem i troche uciętym palcem ;].
    A tak w ogóle to znalazłem na TSR pomalowane paznokcie dla dziewczyn w wieku szkolnym. Były platne ale jak chcesz to Ci wyssle

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 13:03.