Wróć   TheSims.PL - Forum > M3Lcik
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy M3Lcik i eyvee
Wiadomości odwiedzających od 11 do 20 z 24
  1. M3Lcik
    05.01.2012 15:13
    M3Lcik
    Heh...u mnie wygląda to teraz tak,ze przez moje kombinowanie gra mi sie nie włącza. Usunełam wszystkie mody itp i nadal kicha Bede musiała gre instalować od nowa. Moze wiesz,czy Simy,które sama stworzyłam i zapisałam w skrzynce mozna znalezc gdzies w dokumentach? Bo zal mi Alicji i jeszcze jednej Simki bo świetnie mi wyszły,a jak wgram nową gre to je utrace.
  2. eyvee
    05.01.2012 14:49
    eyvee
    u mnie to wyglada tak :

dodatki z neta package mam w folderze, gdzie sa zainstalowane simsy ->sims3/game/bin/ utworzony mods.
    nrassa oraz pozy mam w c:/documenty/electronic arts/sims3/mods

jak wlaczam gre i pokazuja sie zapisane rodzinki mam okienko i pisze, ze gra widzi m.in nrassy master controlera, story progression i paczki z pozami

nie wiem jak u ciebie wyglada sprawa, ale w jednym mods mam nrasy i pozy w drugim mods tylko same dodatki , musialabym sprawdzic czy u ciebie nie ma odwrotnie i probowac, w ktorym folderzebedzie widziala gra te dodatki.

kiedys zawsze mialam dodatki w c/dokumenty/.../mods itd, ale teraz po formacie dzialaja mi tylko w folderze instalacyjnym simsow u mnie d:/the sims 3/game/bin/mods

jak mi nie dzialaly dodatki to wklejalam na zmiane do c:/ do d:/ az mi zadzialalo
  3. M3Lcik
    04.01.2012 21:32
    M3Lcik
    Eyvee proszę wytłumacz mi krok po kroku jak wgrywasz te pozy. Wrzuciłam tam gdzie pisałaś i tego diabelstwa nie ma w tych różnosciach. Czy po ich wgraniu wyskakiwał ci jakis ekran o tym ze pojawiły sie jakis pozy w grze?( bo za pierwszym razem jak kiedys je wgrałam to mi wyskoczył,ale potem je usunełam i teraz nic sie nie pojawia)
  4. M3Lcik
    03.01.2012 17:57
    M3Lcik
    Kurcze....nie mamtego cuda w róznosciach,a wgrałam jak pisałas
  5. eyvee
    03.01.2012 13:03
    eyvee
    pozy sciagnelam z blogu http://mysims3blog.blogspot.com/ , z modthe sims takze, oczywiscienie wszystkie dzialaja ->blogi przekierowuja cie na strony gdzie sa pozy, i tam tez szukam jeszcze innych oprocz tych wskazanych i tak przewertowalam all mozliwe pozy jakie sa do simsow.
    Pozy instaluje tam gdzie nrassa wiec jest to albo mods w miejscu instalki simsow, albo mods w documentach nic mi nie wywala nawet z nrassem. tylkotak jak mowie w jednym mods mam nrassa i pozy, w drugim dodatki package + pose player, ktory musisz sciagnac by dzialaly pose http://modthesims.info/d/438706 , znajdowac sie on bedzie w trybie kupowania/akcesoria dodatki -> rozne i bedzie wygladac jak film za 1 simdolara
  6. M3Lcik
    03.01.2012 08:24
    M3Lcik
    Moja droga,powiedz skąd masz te świetne pozy-pomogłyby mi nadać mojej historyjce wiecej realizmu. No i powiedz krok po kroku jak je wgrywasz? Wgrałam sobie inne pozy według instrukcji Anie,ale wczuciłam tez tego moda N..coś tam...i gra wyłączała mi się odrazu po załadowaniu rodzinki,wiec i moda i pozy wywaliłam.
  7. eyvee
    21.12.2011 14:35
    eyvee
    no ja wlasnie mam gre pozyczona od kolezanki a ona juz uzywa tego kodu :/ ale kiszka...simy moje zmarlya bylam pewna, ze sa zapisane i teraz nie potrafie ich odzyskac....nie wiem jak jeszcze idzie w sims3pack poslac simy.
  8. M3Lcik
    21.12.2011 14:08
    M3Lcik
    Hmm...zeby opublikować sima musisz podczas edycji w CAS kliknąć te trzy kropki przy ikonce z buzią sima i wybrać "Publikuj". Mowinien on pojawiąc się w Programie Startu w Do Wysłania. Zaznaczasz plik i klikasz na dole Wyslij. Chyba jednak z tym moim kontem nic nie wyjdzie bo to musi byc kod z gry...nie masz kogos kto nie siedzi na oficjalnej stronie a ma kod? ja swój np wziełam od kolezanki bo mam nieoficjalne Simsy
  9. eyvee
    21.12.2011 10:48
    eyvee
    jesli wytlumaczysz mi co i jak ;p
  10. M3Lcik
    21.12.2011 10:14
    M3Lcik
    Kurcze...no własnie w package mi nie chodzą dodatki.... Moze jednak udzielic ci konta na giełde?

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:40.